Cine este noua Prima Doamnă a Americii – Melania Trump

Melania Trump - melaniatrump 1024x682

Cine este noua Prima Doamnă a Americii – Melania Trump. Odată anunțată oficial victoria lui Donald Trump în alegerile prezidențiale, ochii întregii lumi se îndreaptă și spre cea care va fi, odată cu momentul investirii din ianuarie, Prima Doamnă.

Iar trecerea de la Michelle Obama la Melania Trump este la fel de spectaculoasă ca și aceea de la Barack Obama la Donald Trump.

Melania Trump (fosta Knauss) este un fotomodel de origine sloveniană în vârstă de 45 de ani. Este căsătorită cu Donald Trump de 11 ani. Se pare că doamna Trump a fost înainte să-l cunoască pe magnat amanta mai multor bogătași americani, conform Daily Mail.

Melania Trump, născută ca Melanija Knavs, nume germanizat ca Melania Knauss, a copilărit într-un jalnic bloc comunist din orașul Sevnica, din spațiul fostei Iugoslavie, pe vremea lui Josip Tito.

Tatăl Melaniei Trump, Viktor Knavs, a fost membru în Partidul Comunist al Sloveniei și se ocupa cu vânzarea de automobile construite de fabricile de stat. Amalika Ulcnik, mama Melaniei, provenea din satul Raka lucra la o fabrică de confecții pentru copii din orașul Sevnica. Melania mai are o soră și un frate mai mare, ambii vitregi.

Remarcată ca fotomodel

Melania Trump s-a făcut remarcată ca fotomodel încă de la vârsta de 16 ani iar un an mai târziu avea să pozeze pentru Stane Jerko, unul dintre fotografii renumiți din lumea modei din Slovenia. La vârsta de 18 ani, Melania a semnat primul ei contract profesionist de fotomodel cu o casă de modă din Milano.

Acela a fost momentul în care Melania a devenit renumită în lumea modelingului. A apărut pe coperțile mai multor reviste celebre, precum Harper’s Bazaar (Bulgaria), New York Magazine, Allure și Vanity Fair (Italia).

În anul 2000 a apărut pe coperta revistei Sports Illustrated Swimsuit Issue și a semnat un contract cu agenția de modeling finanțată de Donald Trump.

Cum l-a cunoscut pe Donald Trump

Melania și Donald s-au cunoscut la o petrecere ținută în New York, după Săptămâna Modei, în toamna anului 1998. Donald Trump avea, atunci, 52 de ani iar Melania Krauss doar 28. Era tot ceea ce își dorea Donald: o brunetă înaltă, frumoasă, cu picioare lungi, potrivit click.ro.

La acea petrecere, Donald Trump venise însoțit însă, atunci când a văzut-o pe Melania, și-a trimis partenera până la toaletă pentru a putea avea câteva minute în compania frumoasei brunete.

Melania a pozat goală în anul 2001 pentru revista GQ în avionul mogulului. Din acea zi, viața ei s-a schimbat radical.

După ce s-au logodit în 2004, cei doi s-au căsătorit pe 22 ianuarie 2005. Petrecerea a avut loc la domeniul miliardarului Mar-a-Lago care are o suprafață de 1.6 kilometri pătrați. A purtat o rochie creată de Christian Dior în valoare de 200,000 de euro.

Citește continuarea pe Dcnews.ro

Melania Trump - trump victory 150x150Citeste si: Donald Trump, noul președinte al SUA

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.