Cine esti?

- Victor Ponta Fular1

 

Românii te întreabă acum, când nu e prea târziu. Astăzi, deşi tu nu alergi, fiindcă nu poţi, ei simt că nu mai pot ţine pasul cu tine. Sau poate tu nu ai vrut, de la bun început, să ţii pasul cu ei, cu oamenii de rând.

Pentru că poate nu ştii, dar ei, cei simpli, te-au crezut. Şi te-au crezut încă de când le spuneai că „cei tineri, ca tine, nu sunt loviţi de sechelele trecutului.” Apoi, într-o Românie bolnavă de corupţie, ei au crezut în tine când tu ai primit cea mai bună recomandare pentru un tânăr care visa la o carieră politică.- Victor Ponta Fular

photo: ziare.com

Nu aveai 30 de ani, dar ai primit puterea de a conduce Biroul de Combatere a Spălării Banilor. De-acolo, în politica mare n-a fost nici măcar un salt de baschetbalist. A fost un pas mic, la fel ca cei pe care-i faci astăzi, fiindcă nu poţi să alergi. ( Claudiu Popa)

vezi continuare aici: jurnalistii.ro

Citeste totul despre:

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.