Cine l-a „SINUCIS” pe Condrea?

Cine l-a "SINUCIS" pe Condrea? - FB IMG 1463982927250 1

Nu sufar nici de teoria conspiraţiei, nici de naivitate exagerată! Am ajuns acasă de pe drumurile superbe ale patriei si am dat cu „capul de televizor”. Condrea e mort! Ce-a făcut? Mi s-a făcut frică, brusc! În ce ţară mi-am născut copilul? Nu sunt jurnalist de investigaţii, am un mare respect pentru munca lor, îi rog doar să  ne spună adevărul și nu doar jumătăţi de adevăr.

Cine l-a "SINUCIS" pe Condrea? - FB IMG 1463982927250

Nu cred ca vom afla adevărul despre Hexi Pharma și „decesul” patronului Condrea. Nu mă pricep la strategii made by servicii, dar observ câteva lucruri care nu au sens. Uite câteva nelămuriri. Voi ce credeţi? Cine l-a „SINUCIS” pe Condrea?

  • SINUCIDERE – Descris de fosta soţie ca fiind genul de om care te omoară el pe tine, mi-e greu să înţeleg cum, brusc, Condrea a decis să își ia viaţa.
  • AUTO – Cum de omul de afaceri a decis să se sinucida luând masina mai veche a tatălui său, având în vedere parcul auto pe care îl avea la dispoziţie
  • DESFIGURARE – Din păcate elementul desfigurare nu ne ajută decât să facem scenarii conspirative. Am avut neșansa să-mi îngrop prieteni care au murit în accidente auto aproape identice. Erau perfect recognoscibili!
  • FRICA – Cine se temea de Condrea avea oare pârghiile să pună la cale un asemenea exit? Si dacă da, ce serviciu este implicat? Brusc îmi vine să îi dau dreptate lui Tăriceanu…
  • CINE E MORTUL – Dacă omul de afaceri trebuia retras, cine e mortul?

Vă las, mă duc să-mi dau două palme, încercare inutilă de a găsi un exit din ţara unde dacă nu ești omorât cu dezinfectanţi ești cuprins de o moarte atât de suspectă încât… mai bine te „sinucizi”!

foto: tolo.ro

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.