Cine mi-a furat cardul?

Cine mi-a furat cardul? - 15535543 1875332676031121 5024810783666601984 n

Cine mi-a furat cardul? Treaba e simplă, până la bani! Lucrurile sunt simple, să nu am datorii, să nu pierd bani sau carduri și în general…să fie control prin părțile esențiale. Da, sunt control freak! Se ia o dimineață de luni, să-i zicem Blue Monday, adică azi. De ce îi zic Blue Monday? Pentru că se spune că este cea mai tristă zi din an. Am citit despre asta aici.

Și care mi-am băut cafeaua, mai mult nu. Adică am luat două guri și am realizat că laptele pe care îl adăugasem se acrise. Superb! Alt lapte nu aveam, așa că … adio cafea! Una peste alta, să sărim în salopete și să plecăm la drum. Zis și făcut, doar că înainte cu 5 minute de decolare îmi dau seama că nu știu unde a dispărut cardul, lăsat de bărbat pe masă.

Mă apuc să caut ca o nebună. Unde’i cardul, unde’i cardul? Cum nimeni nu luase cardul de pe masă, caut prin genți, iau hainele la puricat, nimic.  Cardul nu era și pace! Evident, mi s-a ridicat părul în cap, am zis de toate cele și am plecat. Înainte să ies din casă mă uit la Idris:

–  Mami, ai luat tu cardul de pe masă?

Îl întrebam, dar nici eu nu credeam foarte tare. „Da”, răspunde el,  iar eu ridic dintr-o sprânceană. ” Și unde l-ai pus?”, întreb eu aducându-mi aminte că uneori răspunde cu –  Da –  la orice. Cum nu primesc niciun răspuns, decid să abandonez cardul și să plecăm. Cât să mai cauți, cât să te mai enervezi. Apare el la un moment dat!

Povestioara de azi e de natură să ne arate că uneori viața face mișto de noi și noi de ea. Important este să râzi, chiar și atunci când simți că îți plesnește o venă în cap. Cine mi-a furat cardul?  Până să găsesc răspunsul, m-am gândisem deja la cât timp îmi ia să cer altul nou.

Ca să scurtez emoția, dați-mi voie să vă spun că am plecat, am ajuns la bunica, am uitat de card și m-am apucat să schimb copilul în haine mai lejere. Doar nu era să stea în slaopetă de zăpadă prin acdsaă. Când scot salopeta, cade cardul!Eu mă uit, înlemnesc instant și mă bușeste râsul! Cine mi-a furat cardul, sigur l-a pus bine în interiorul salopetei! Era Idris:)))) CE reținem din poveste?

  1. Idris nu minte. El luase cardul, dar uitase să spună că îl băgase în salopetă
  2. Seamănă cu mine, e strângător! Poate prea strângător…
  3. Nu lăsați cardurile pe masă! Haha

Pe scurt, viața cu copii nu are cum să nu te amuze, provoace și mai mereu să te lase cu gura căscată!

PS: Dacă a furat cardul la 2 ani și jumătate, când o să aibă 14 ani …. ce soluție credeți că ar trebui să adopt?

Cine mi-a furat cardul? - obamamichelle 150x150Citeste si: Michelle Obama:„Încă mai există oameni care nu dau doi bani pe FEMEI!„

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.