Cine misca, nu mai misca!

- Fotor 143391300645859

- Fotor 1433913006458592

 

„Esti stapana pe situatie, nu cauti pareri pentru ca le ai pe ale tale, esti apriga in felul tau.” Cel mai bine ne descoperim pe noi prin ochii altora. Caracterizarea asta, facuta de un om care m-a cunoscut recent, m-a facut sa realizez ca poate trebuie sa mai las garda jos. Din cand in cand. Sa va spun ceva despre mine. Sunt apriga, control freak, sunt dominanta si n-am rabdare. Parte din defectele mele. I’m not a walk in the park! Am fost asa mereu? Habar nu am! M-am intarit cu suturi in fund, am prins o „crusta” din dezamagiri si ma-nblanzesc cand imi dau seama ca exagerez. „Esti femeia perfecta!” Asa imi scriu admiratorii care vad chipul vesel de la televizor. Sunt vesele ca o vrabiuta, asa e! E bine totusi sa ne mai uitam si in oglinda. Introspectiv. Cine misca, nu mai misca! Sunt om prea serios in unele momente iar tantarul e adesea transformat in armasar, elefant, hipopotam. Note ti myself! Nu esti perfecta!

De ce simt nevoia sa controlez situatia? De frica!

Cati dintre voi nu ati realizat ca ne e teama de necunoscut, de esec sau  de viata?  Asa ca hai sa mai lasam putin fraiele. Lumea nu se va opri in loc. Poate chiar o sa ne miscam mai bine, pentru vom fi mai liberi! Eliberati de propriile noastre catuse!

Live & Believe

Photo: Dragos Stoica

 

 

Citeste totul despre:

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.