Cine râde de Ponta pățește ca Dragnea

- ponta si dragnea 620x4001

Aseară, când mă uitam la Teodor Nițulescu, fost şef PSD Alexandria, fost prefect şi ce-o mai fi fost, invitat la Realitatea TV, mi-am amintit de cuvintele lui Mircea Geoană, de altfel printre puținele cu care sunt de acord, despre PSD. „Au ajuns la nivelul la care se acuză reciproc că unul e mai corupt decât altul.”- ponta si dragnea 620x400

Acest Nițulescu, care se laudă că nimeni nu-l cunoaşte mai bine pe Dragnea, decât el, e un om al vechiului sistem din PSD. Adică exact ăla de care nu vrei să-ți aminteşti, după ce ai văzut de ce-au fost în stare Adrian Năstase, Viorel Hrebenciuc, Miron Mitrea şi mulți alții. Acest Nițulescu, căci aşchia nu sare departe… a fost şi el în vizorul DNA pentru că ar fi săvârşit mai multe infracțiuni de corupție. Nimic care să fie nou pentru voi: un abuz în serviciu, o evaziune fiscală, un conflict de interese, mărunțişuri penale.

Apropo, Teodor Nițulescu mai e suspect în prezent? La nivel de PSD, episodul „Nițulescu îl toarnă pe Dragnea” e, cum se spune la Alexandria, decât o altă răfuială. Dar acest episod e parte dintr-un nou serial care se joacă de puțin timp.

La nivel de România, ce-am văzut aseară are legătură cu schimbarea de putere. Care a început deja. Victor Ponta e deja scos din joc. Liviu Dragnea o fi preluat controlul PSD, dar cu dosarul Referendumul și, mai nou, cu execuția pe care o primeşte, pare că cineva îi aminteşte cât de şantajabil ar putea fi.(Claudiu Popa)

Citeste continuarea pe jurnalistii.ro

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.