Ai chef de ciocolată și saboți? Hai cu mine în circuit

ciocolată și saboți - ciocolat   i sabo i 2 1024x560

Ai chef de ciocolată și saboți? Hai cu mine în circuit. V-am mai povestit eu despre excursiile pe care merită să le trăieşti. Azi vreau să visam împreună la câteva destinaţii în care eu nu am ajuns încă, dar pe care abia aștept să le vizitez. Cine a fost în Bruxelles, Amsterdam și Luxemburg, să ridice mâna sus! Eu am apucat să mă bucur de Bruxelles… dar pe celelalte două abia aștept să le văd.

 • Amsterdam – Despre Amsterdam am auzit o mulțime de lucruri frumoase, pornind de la distracție până la frumusețea locului. Cum ar fi să bem un frappe în Amsterdam? Cum ar fi dacă ai putea să vezi cu ochii tăi adevarata frumusețe a Olandei – un peisaj cu mori de vant, poldere, arhitectură fabuloasă, fabrici de brânză și saboti? O să ai ocazia să vezi localitățile tradiționale Volendam și Marken – foste porturi la Zuidersee. Dacă vă sună bine, vă fac și o ofertă.

 

ciocolată și saboți - ciocolat   i sabo i 3 1024x703

 • Luxemburg – Marele Ducat de Luxemburg , cine nu ar vrea să îi vadă frumusețile?  Cultura, oamenii și limbile vorbite sunt extrem de strâns legate cu țările vecine, fiind în esență un amestec cultural franco-germanic. Țara cuprinde două regiuni principale: Oesling în partea nordică, parte a masivului Ardeni și Gutland -Pământ Bun, în sud. Este unul dintre cele mai mici state suverane în Europa. Este o democrație reprezentativă cu un monarh constituțional și este singurul mare ducat care a mai rămas în lume. Dacă vă bate gândul să alegeți acest circuit, veți avea ocazia să   admirați bastioanele fortăreței Bock, Place des Armes, Catedrala Notre Dame și Palatul Ducal.

ciocolată și saboți - ciocolat   i sabo i 4

 • Bruxelles –  Vă fac o mărturisire, n-am mâncat ciocolată mai bună ca la Bruxelles. Dacă vă interesează să faceți circuitul pe care vi-l propun, veți avea ocazia să vizitați Palatul Regal, Catedrala St.Michel, Primaria, Palatul de Justitie, Notre Dame du Sablon, Parlamentul și Comisia Europeană, platoul Heysel cu Atomium-ul si parcul Mini- Europa. Să nu uit să zic și de Grand Place, pe care am vizitat-o la pas mărunt,  una din cele mai frumoase piețe din lume, locul unde seara veți avea parte de spectacole inedite. Sigur ați auzit de Manneken Pis, nu?  În inima centrului vechi veți vedea o statuie inedita a unui baietel langa o fantană. Restul, e poveste!

Am uitat să vă zic și de bonus! Dacă rezervați orice circuit sau sejur până la finalul lunii august și introduceți codul EMMAJFT2016 veți beneficia de reducere de 15 euro. Dacă vă rezervați un hotel pe Jinfotours veți beneficia de o reducere mai mare, 10% din totalul achizitiei. Evident,   folosind acelasi cod. Spor în călătorii!

sursa info: wikipedia/ jinfo tours

foto: fluentin3months.com/ mamaplus.md/ghiduri-turistice.info

ciocolată și saboți - ciocolat   i sabo i 150x150Citeste si: OFERTĂ last minute. Hai, fă-ți bagajul!

Ai si tu o recomandare de vacanta? Trimite-o la noi: emmazeicescu@gmail.com

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect 

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.