Adori ciocolata? Acum te poți droga cu ea!

ciocolata - ciocolata

Adori ciocolata? Acum te poți droga cu ea! Credeai că le-ai văzut pe toate? Nu este chiar așa! Cu toții, mai mult sau mai puțin, iubim ciocolata. Pentru unii ea este chiar o dependență. Iar asta a dat idei unei companii din Florida, care a decis că ne poate oferi experiența drogării cu ciocolată, scoțând pe piață o pudră de ciocolată ce poate fi trasă pe nas.

Coco Loko, dezvoltată de Orlando’s Legal Lean, este un praf infuzat cu cacao despre care producătorul său susține că produce un val de endorfine și serotonină ce oferă o senzație de „energie euforică” și „concentrare calmă”. Legal Lean oferă recipientele conținând pudra Coco Loko pe site-ul său, la prețul standard de 24,99 de dolari.

Citește și: METEO – Revine canicula!

Nick Anderson, fondatorul Legal Lean, a declarat pentru Washington Post că ideea de a fabrica pudra din ingrediente care se găsesc în mod obișnuit în băuturile energizante, precum gingko biloba, taurină și guarana, după ce aflat despre moda ciocolatei ”trasă pe nas”, practicată în Europa. ”La început m-am întrebat: ‘E o glumă?’. Apoi am încercat-o și mi-am zis: ‘OK, aici, chiar aici e viitorul”, a spus el.

Anderson, în vârstă de 29 de ani, a investit 10.000 de dolari pentru a dezvolta praful de ciocolată inhalabil care oferă un efect ”aproape similar unei băuturi energizante, ca și cum te-ai simți euforic, dar în același timp motivat să termini ce ai început”. Efectul durează între 30 de minute și o oră, precizează sursa citată.

Deși Coco Loko poate fi cumpărată în Statele Unite, nu a fost aprobată de Administrația pentru Alimente și Medicamente (Food and Drug Administration — FDA) din această țară. ”Pentru luarea acestei decizii, FDA va trebui să evalueze etichetarea produsului, informațiile comerciale și/sau orice alte informații referitoare la utilizarea sa”, a declarat purtătorul de cuvânt al FDA.

Citește continuarea pe Agerpres

ciocolata - homosexualitate 150x150Citește și: În curând, homosexualitatea va fi integrată social, ca normalitate

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.