Bat clopotele de nuntă pentru prințul Harry?

Harry - 1506426045 prince harry marghan markle

Bat clopotele de nuntă pentru prințul Harry? Zvonurile în ceea ce privește o posibilă logodnă a prințului Harry cu Meghan Markle sunt din ce în ce mai prezente, totul după ce a avut loc și o întâlnire cu Regina Elisabeta, care și-a dat acordul pentru nunta celor doi.

Gesturile romantice dintre Harry și iubita sa au devenit din ce în ce mai puternice și fără ascunzișuri la Jocurile Invictus, acolo unde cei doi nu s-au sfiit să se sărute sau să se țină de mână. Suficient ca site-urile specializate pe nunți dar și cele de pariuri să se ocupe serios de viitorul relației dintre Prințul Harry și Meghan.

Citește și: Prințul Harry: „Am refuzat să mă mai gândesc la mama mea, Lady Di„

Logodna

Cea mai populară perioadă pentru cereri de logodnă este cea dintre Crăciun și Valentine’s Day. Cea mai probabilă dată pentru un anunț oficial al logodnei dintre cei doi ar fi luna Decembrie. Și surse din anturajul celor doi confirmă această posibilitate, Harry și Meghan fiind deja logodiți, dar anunțul oficial urmând să vină după ce ea își termină angajamentele contractuale, în noiembrie.

Data nunții

În Marea Britanie, perioada medie de logodnă este cam de 20 de luni, dar acest lucru nu prea se aplică în cazul Casei Regale. Prințul William și Kate au stat logodiți doar 5 luni iar Prințul Charles și Camilla doar 2 luni. Ca atare, dacă Harry își anunță logodna în decembrie, cel mai probabil nunta va avea loc undeva în primăvară.

Locația

Principala problemă în ceea ce privește o posibilă nuntă în Prințul Harry și Meghan este legată de faptul că Meghan este divorțată. Experții în nunți regale merg mai degrabă pe scenariul unui ceremonii civile, urmată de o binecuvântare a Bisericii.

Sursă foto: harpersbazaar.com

Harry - gallery 1506585043 gettyimages 854936218 150x150Citește și: [VIDEO] Prințul Harry, jefuit de o minune de copil!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.