Coafuri de sărbătoare pentru păr lung

Coafuri - pizap

Coafuri de sărbătoare pentru păr lung. Fie că îţi petreci Paştele acasă, în vizite sau chiar într-o vacanţă, vrei ca părul să arate ca proaspăt ieşit de la salon. Foloseşte accesorii pentru a-ţi realiza o coafură ce te face să te simţi specială.

 

Bucle lejere

Dacă îţi place părul buclat, alege să-ţi faci unele lejere şi nu “sarmalele” bătrânicioase. Foloseşte un ondulator sau o placă, puţin fixativ şi gata! În plus, această coafură se potriveşte la orice ţinută.

Coafuri - pizap

Flori în păr

Dacă vrei să arăţi ca prinţesa primăverii, alege să îţi accesorizezi podoaba capilară cu o bentiţă cu flori. Încă se poartă! Acest look merge de minune la rochiţe vaporoase.

Coafuri - pizap

Coc lejer

Dacă îţi place să-ţi ţii părul strâns, optează pentru un coc de balerină, care îţi dă un aer stilat. Îl poţi purta cu ţinute elegante, casual sau chiar mai lejere.

Coafuri - pizap

Citeşte şi: Cum să-ți faci bucle singură?

Coadă de cal

Strâgeţi-ţi părul într-o coadă cu volum la bază. Optează pentru ţinută casual şi vei arăta extrem de stylish.

Coafuri - pizap

Împletituri

Dacă ai îndemânare, împleteşte-ţi părul. Vei arăta ca o rusoaică sexy. Coafurile cu împletituri se potrivesc la majoritatea stilurilor vestimentare.

Coafuri - pizap

 

Coafuri - 17334055 1875609155994489 3331217080484626432 n 150x150Foto: pinterest.com

Citeşte şi: Cum să îţi împleteşti părul în „coadă de pește”

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem şi pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.