#Colectiv – clip lansat în memoria trupei Goodbye to Gravity

Colectiv - goodbye to gravity

Articol scris de Ionuț Iancu. #Colectiv – clip lansat în memoria trupei Goodbye to Gravity. Încet, dar sigur, se apropie momentul în care vom comemora un an de zile de la drama incredibilă ce a avut loc la Colectiv.

Dacă am fi o țară cu bun simț și demnitate, în aceste zile când ne aducem aminte de un Gigină, de Colectiv, de poate cea mai neagră toamnă din istoria acestei țări, am fi într-un permanent doliu. Și o permanentă rușine.

Rușine că la mai bine de un an de zile de la acele momente, nu avem vinovați pedepsiți, nu avem proceduri clare care să nu mai permită să ardă oameni de vii la un concert, nu avem nici respect pentru trecut, nici grijă pentru viitor. Altarul de la Colectiv s-a stins aproape, odată cu el au dispărut, cred unii, și rănile noastre.

La mai bine de un an de zile de la fatidica seară de 30 octombrie 2015, pe pagina de Facebook a trupei Goodbye to Gravity a fost postat un mesaj (primul după un an de zile) în care este prezentat și un clip în memoria membrilor trupei care au decedat ca urmare a incendiului de la Colectiv:

„La aproape un an de la ultima postare de pe această pagină, revenim cu cel mai greu mesaj pe care l-am scris vreodată. Pe vremea această, în 2015, formaţia Goodbye to Gravity se pregătea să lanseze noul disc, intitulat „Mantras of War”.
Trupa avea foarte multe planuri: să scoată cele mai ambiţioase videoclipuri din carieră, să ofere concerte excepţionale şi să plece într-un lung turneu naţional, urmat de primul turneu european. Cel mai mult conta muzică, iar băieţii voiau că această să ajungă la cât mai multă lume.
În noaptea de 30 octombrie însă, speranţa s-a transformat în scrum. Aproape tot ce fusese pregătit atunci pentru fani s-a pierdut. Dragostea pentru muzică pe care o împărtăşeau cei cinci artişti, a fost redusă la tăcere.
Nu vom mai putea niciodată să ne aşezăm în primul rând la concertele lor, pentru a ne bucură de piesele puternice, încărcate cu semnificaţie. Ce putem să facem, însă, este să nu uităm forţă copleşitoare a creaţiei trupei.
Este din nou octombrie, un an mai târziu…Încă îi mai plângem pe cei pe care i-am pierdut şi ne amintim de ei şi de ceea ce au lăsat în urmă.„

Sursă foto: Goodbye to Gravity Facebook Page.

Puteți citi scrisoarea integral și viziona clipul pe pagina de Facebook Goodbye to Gravity.

Colectiv - machiaj7 150x150Citeste si: HOROSCOP SPECIAL – Machiajul în funcție de ZODIE – Gemeni și Rac

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.