Colierul choker, accesoriul vedetă al anului 2017

choker - pizap

Colierul choker, accesoriul vedetă al anului 2017. Pentru a fi la modă, trebuie să-ţi actualizezi atât garderoba, cât şi cutia cu bijuterii. Primăvara aceasta se poartă colierele la baza gâtului. Descoperă cele mai frumoase modele şi cum trebuie să le porţi.

 

Colierul choker este cel mai apreciat accesoriu al acestui sezon. Indiferent de vârstă sau de stil vestimentar, acesta conferă un aer misterios şi dă o notă deosebită ţinutei. Acest tip de colier, care se poartă chiar pe gât sau la baza lui, poate fi foarte subţire şi discret sau mai gros, din catifea, dantelă sau metalic cu pietre.

Citeşte şi: Lenjerii sexy pe care trebuie să le porți!

Dacă ai gâtul lung şi subţire, poţi purta modelele mai late şi încărcate. Dacă, în schimb, ai gâtul mai gros, alege un colier subţire şi distret.

Poţi purta aceste bijuterii atât la ţinute foarte elegante, ofice, casual, cât şi la unele mai comode şi relaxate. Se asortează la fel de bine cu rochie, cămaşă, cât şi cu tricou. Pur şi simplu, joacă-te cu accesoriile. Have fun!

 

choker - pizap

choker - pizap

choker - pizap

choker - pizap

 

choker - ARC0730 150x150Foto: zara.com, berska.com, reserved.com, h&m.com, stradivarius.com

Citeşte şi: Noua colecţie Elie Saab, armonia din sufletul fiecărei femei.

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem şi pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.