Nu-mi plac oamenii cu coloană gelatinoasă

coloană gelatinoasă - emma 3

Nu-mi plac oamenii cu coloană gelatinoasă. Când ai intrat într-o încăpere şi ai de transmis un mesaj în faţa echipei, primul cuvânt care mi-ar veni în minte ar fi …loialitate. Ce cuvânt frumos, puternic, ce festin de litere, aranjate magistral. Loialitatea e frumoasă şi…da, e şi puternică.

Iubesc oamenii loiali, oameniivcare nu te vând ca o versiune siderantă de …Iuda modern. Iuda modern te mângâie cu complimente, îţi cerşeşte prietenia şi te vinde în 3 secunde. Se va uita în ochii tăi și va lua banii!

Oamenii loiali sunt cei care stau spate în spate cu ceilalţi coechipieri, la aceeaşi înălţime cu ei! Omul loial nu se înclină ca şi cum ar fi salcie, la prima pală de vânt. El nu e construit așa, el trăiește cu principiile în suflet!

Oamenii loiali sunt lideri, nu pentru că îşi doresc să dea directive, nu pentru că le sticlesc ochii când şeful cel mare îi laudă. Aia loiali nu dau doi bani pe părerea şefului, ei ştiu cine sunt. Pe ei nu-i recomandă cumetriile, vocea şi talentul. Pe ei îi recomandă munca, frate! Ei îți pun pe masă performanța, aia de zi de zi, până la capăt. De ce să vrei un şarpe lângă tine? Poţi galopa oricând… ca un pur-sânge!

„Noi toţi suntem în aceeaşi barcă pe o mare furtunoasă şi ne datorăm unii altora o loialitate teribilă.” ( G.K. Chesterton)

Dedicaţie către toţi cei care cred că scriu despre ei, scriu!

Foto: Laurențiu Gîlmeanu

coloană gelatinoasă - Love on Chalkboard 1 150x150Citeste si: Profesori în nimicuri, repetenți în IUBIRE

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.