CONCURS- Hai la teatru, Inca-i bine!

- image67231 727x1024

Hai sa va fac program pentru vineri! Cine vrea sa mearga la teatru?  Au ajuns la mine, cu participarea lui Daddy Cool si a celor de la Star Tickets, 4 bilete la piesa „Inca-i bine!” . Se joaca vineri, ora 19.00, la Palatul National al Copiilor si cred ca veti rade pe cinste.- image6723

foto: startickets.ro

         “Purtand  titlul sugestiv  “inca-I bine “ , este o comedie de tranzitie din care ies adevaruri despre noi. Se vorbeste despre dragoste,tradare,credinta,gelozie,generatii diferite,afaceri,iubire si bani si iar iubire si iar bani. Deci,despre noi.Va invit cu inima deschisa la acest spectacol vesel,sa radeti,sa va simtiti bine,sa vedeti numai partea plina a paharului,pentru ca totul se termina optimist cu “inca-I bine”! Rodica Popescu Bitanescu.- unnamed6

Distributie: Rodica Popescu Bitanescu, Giliola Motoi , Ioana Marcoiu , Iuliana Calinescu , Radu Solcanu , Stefana Ionescu Darzeu , Razvan Hincu.

Cum participi?

Comment & Share – Lasati un comentariu la aceasta postare( ex: Vreau la teatru!), dati share articolului si sunteti inscrisi in concurs.

Asadar, doua persoane, impreuna cu cineva drag, au ocazia sa mearga vineri la teatru. Ia sa vad,  care sunt norocosii? Detaliile ulterioare le primiti personal. Bafta!

Live & Believe

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.