CONDREA – Ce mare ADEVĂR eram pe cale să aflăm?

CONDREA - Ce mare ADEVĂR eram pe cale să aflăm? - dan 72869200

Ce anume pierdem prin moartea lui Condrea? În principiu nimic, a murit un… CRIMINAL. E corect termenul? Da, știu, pornim de la prezumpția de nevinovăție, etc. Cum altfel să numești un om care, cu bună știință, împreună cu alți astfel de băieţi au sacrificat sănătatea unei țări pe altarul propriilor venituri? Dacă omul de afaceri este într-adevăr mort, probabil că are multe explicații de dat, acolo sus în RAI, doar că la cât era/este de versat, mi-e că îl îmbrobodește și pe Sfântul Duh.

CONDREA - Ce mare ADEVĂR eram pe cale să aflăm? - dan 72869200 450x253

– Sf. Petru: Ai ajuns în RAI! Matale cine ești?

– C: Sunt Condrea, Dan Condrea!

– Sf.Petru: Ai ceva de declarat?

-C: Aveți ceva de DEZINFECTAT?

– Sf. Petru: Ai recomandare?

– C: Am ACOPERIRE!

Putem să râdem, să facem scenarii, să ne enervăm, să ne contrazicem, subiectul ne arată că NOI suntem mici, foarte mici. Și oricât s-ar supăra unii, eu zic să spunem ce gândim sau să punem întrebările necesare. Era filat sau nu, Dan Condrea? Ce răspuns am primit azi de la Comisia SRI? Am râs!

„Conform competenţelor legale, corespondenţa sau comunicarea dintre comisie, pe de o parte, şi SRI, pe de altă parte, se face prin intermediul preşedintelui şi al directorului SRI, adică prin intermediul meu şi al directorului SRI. Fiind o anchetă în desfăşurare, nu pot să spun foarte multe lucruri. Este evident însă (…) din discuţiile pe care le-am avut cu directorul SRI, SRI nu a avut filaj în acest caz, dar pot să mă pronunţ ferm şi fără echivoc în momentul în care primesc documentul oficial de la SRI, adică răspunsul la actul de control (…), vreau să văd negru pe alb”, a precizat președintele Comisiei SRI.

M-am lămurit. Se va face un control, ne-a spus Georgian Pop.

„În contextul noilor evenimente produse de tragicul eveniment de aseară, am avut o întâlnire cu colegii la comisie ca urmare a solicitării făcute publice de către doi colegi din comisie, aseară, dl. vicepreşedinte Popa şi dl. Sebastian Ghiţă. (…) Scopul acestei discuţii şi obiectivul comisiei în acest caz este să declanşăm şi am declanşat un nou control suplimentar privind un posibil filaj efectuat asupra dl. Condrea.”, a punctat Georgian Pop.

Comisia de control SRI lucrează. Acum pot să dorm liniștită! Și pentru că văd că pe unii îi deranjează… revin cu o declarație a unui om politic pe care nu îl apreciez în mod deosebit. Mie încă îmi răsună în ureche declarația lui Călin Popescu Tăriceanu ( al doilea om în stat) care spunea că în scandalul în care era implicat Condrea ar exista suspiciuni potrivit cărora în spatele Hexi Pharma s-ar afla „inclusiv un serviciu secret care foloseşte firma ca sursă de venituri”.  Atenție la manipulări. Concluziile le trageți voi!

Victor Ponta: Pentru că există întrebarea în mințile a milioane de români, eu cred că – „a fost nevoie să moară oameni” ca să îngropam această uriașă afacere de corupție și să nu mai aflăm niciodată cine este responsabil! Nu-i așa, Domnule Președinte!?Și mai cred ceva – „Corupția ucide” doar când are interese personale și directe, Domnul Iohannis. În celelalte cazuri „corupția sinucide”!

Sebastian Ghiță : Cum să nu existe o echipă de filaj? După un asemenea scandal, e imposibil. Vorbim de cineva care a participat la o operaţiune criminală de pe urma cărora au murit, probabil, zeci de mii de oameni prin infecţii nosocomiale. Cum să nu fie urmărit în fiecare moment? Este fără precedent în România şi nu putem fi consideraţi un stat mafiot. Mâine i se poate întampla oricui!„, a spus Sebastian Ghiţă, pentru Tolo.ro.

foto: mondonews.ro

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.