Conferinta Profiles International. Dezvoltare & Transformare in HR

- 11912903 10206204665210510 275476663 n1

       Sa nu te opresti niciodata din invatat! Este cel mai bun sfat pe care il pot da. Cu fiecare carte pe care o citesti, cu fiecare om pe care il intalnesti, cu fiecare eveniment la care participi …se vor deschide noi perspective.Asta simt si eu cand merg sa moderez Conferinta Internationala HR Development & Transformation, organizata de Profiles International .

     Anul acesta am fost invitata, pentru a doua oara sa fiu moderator  al evenimentului . Accentul se va pune  pe dezvoltare si transformare in HR.  Pana la urma, sa recunoastem, resursa umana este motorul oricarei companii. Asa ca am stat si m-am gandit putin care trebuie sa fie cateva dintre  transformarile  ce ar fi utile pentru orice companie. Unele greseli tin de perceptii eronate sau mentalitati desuete. Totul se poate schimba. Pastreaza-ti mintea deschisa!- 11912903 10206204665210510 275476663 n

Unde gresesc managerii?

  • ANGAJATUL ROBOT –  De multe ori angajatul este perceput… nu ca o persoana cu nevoi, ci ca un robot care trebuie folosit la maxim, fara prea multe discutii si explicatii. Inutil sa explic ca eficienta vine si din ceea ce oferi. Un angajat remunerat corect, a carui parere conteaza este un angajat multumit care  se va implica mai mult si va lucra mai eficient. Nu asta este ce ne intereseaza?
  • NIMENI NU ESTE DE NEINLOCUIT – De cate ori ati auzit in cariera voastra aceasta fraza epocala: ” Nimeni nu este de neinlocuit!” Cu totii am trait experienta aceea cand seful artagos iti explica care este diferenta dintre clasele sociale.  De ce el este sef, iar tu daca nu executi ordinele …vei fi inlocuit! Si da, nimeni nu este de neinlocuit!  As vrea sa reamintesc managerilor ca angajtii sunt de fapt comoara firmei. Selectati corect, dupa criteriile de performanta ale firmei, ei sunt cei care aduc profitul. Strategiile nu pot fi puse in practica de unul singur!

Unde gresesc angajatii?

LOCUL DE MUNCA NU E ACASA! Angajatii au de multe ori tendinta sa confunde situatiile. Daca sunt prea relaxati la job si au si parte de un management prietenos, atunci devin comozi si trebuie impinsi de la spate. Devin „victime” in momentul in care le atragi atentia ca nu sunt acasa si ca trebuie sa fie eficienti. Angajatii trebuie motivati, dar si sanctionati daca nu isi ating targetul de performanta.

CEREM EMPATIE, DAR NU  O OFERIM! Angajatii se plang mereu ca nu sunt intelesi, ca muncesc prea mult, ca banii sunt intotdeauna prea putini si ca sefii sunt indiferenti la problemele lor. De cate ori se gandesc angajatii  la problemele de management? Cat de mult ii intereseaza daca bugetul exista, daca planurile de dezvoltare sunt fezabile si daca viitorul suna bine? Cuvantul care ar trebui sa fie cel mai important este echilibru. O relatie armonioasa de munca ar trebui sa se bazeze pe echilibru. Sa dai, dar si sa primesti! - 10363819 1080527121960659 4243941307949604629 n

Acum sa va vorbesc putin despre evenimentul din 7-8 Octombrie. Abia astept sa vad prezentarea  lui Doru Dima,CEO – Profiles International Romania, omul care te invata cum fii mai bun, in fiecare zi. Watch this!

Deiric McCann – L-am cunoscut acum un an. Este genul de speaker pe care il poti urmari doua ore fara sa te plictisesti. Ce il face asa interesant? Are umor, continut, dinamism! Mai e ceva de zis?

Live & Believe

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.