Azi mi-am ucis SUFLETUL. Confesiunile unui bărbat

Confesiunile unui bărbat - Confesiunile unui b  rbat

Azi mi-am ucis SUFLETUL. Confesiunile unui bărbat. E trecut de 10 seara. Am căştile pe urechi şi bântui singur prin parc. Bine, nu chiar singur. Am companie un aurolac trist şi o prostituată trecută de 40 de ani, cu sânii lăsați, ce mă bate la cap că îmi oferă ceva de neuitat pentru 50 de lei. Îi dau 10 lei şi îi spun să plece.

Clachez. Simt că mă prăbuşesc în propriul meu iad şi nu mai am puterea să mă ridic. M-am săturat să fiu puternic. De mai bine de 20 de ani asta fac. Şi uneori ajung acasă gârbovit de durere. Da, şi bărbații suferă. Şi bărbații puternici au lacrimi în ochi… uneori.

Am dus atâtea bătălii şi am atâtea răni, încât sufletul meu seamănă cu epava unei nave doborâte de inamici. Dar nu îmi permit să le arăt asta. Şi zâmbesc. Şi am o vorbă bună pentru oricine. Deşi eu nu mai aştept vreuna de la cineva. Şi cât mi-aş dori o îmbrățişare acum. Da, cred că asta înseamnă iadul..să fii lipsit de tot ce îți doreşti mai mult.

Ce chestie, deci trăim un iad permanent chiar aici. Azi am decis să îmi ucid sufletul. Oricum îl țineam degeaba, blegul. Aşa măcar îi ofer linişte. Şi sansa de a-i redescoperi pe toți cei dragi, de care îi era dor. Mereu am simțit că nu trăiesc vremurile potrivite, că nu m-am născut la timpul corect. Azi mai mult ca oricând simt asta. Caut iubirea şi nu o merit.

Caut o îmbrățişare iar afară se face din ce in ce mai frig. Ciudată ironie. Azi mi-am ucis sufletul. Martori mi-au fost un aurolac şi o prostituată. Dar ce le pasă lor…

foto: weheartit.com

Confesiunile unui bărbat - Confesiunile unui b  rbat 150x150Citeste si: De ce nu primim un manual pentru IUBIRE?

Ai si tu un text pe care vrei sa-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: emmazeicescu@gmail.com

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE – Perfect Imperfect 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.