Congresul național de salsa, ediția a X-a!

congresul național de salsa - 16122171 10154352848862169 1280930428 o

Congresul național de salsa, ediția a X-a! Pentru iubitorii dansului, dar mai ales pentru iubitorii fierbintelui stil salsa, în perioada 19 – 22 ianuarie, la Brașov, va avea l0c Congresul Național de salsa.

Congresul Național de Salsa înseamnă prezentarea școlilor din țară, promovarea instructorilor de salsa, înseamnă spectacole de dans împărțite pe 4 seri, susținute de cei mai talentați performeri români, înseamnă 4 nopți pline de dans pe muzica celor mai apreciați DJ ai genului și este o bun moment pentru promovarea dansurilor sociale.

A 10-a ediție se va desfășura în locatia din Brașov în 4 săli de workshop -uri si 3 săli pentru party – una pentru iubitorii de Salsa condimentată cu Bachata, una pentru pasionații de Bachata piperată cu Salsa și o sală pentru cei atrași de Kizomba.

congresul național de salsa - cercurisalsa

 

În cele patru seri ale evenimentului pe lângă spectacolele antrenante vor fi și concursuri de dans, iar concertele susținute de trupele de salsa invitate, orchestra Mercadonegro – numiți și ambasadorii ritmurilor latino în lume, și trupa Tumbaito alături de solistul Alberto Caicedo, vor da un farmec aparte petrecerilor.

Vrei să vezi care e atmosfera la Congresul de Salsa?  Hai pe 19 – 22 Ianuarie 2017  la Brașov, la a 10-a ediție a întâlnirii anuale a dansatorilor de salsa din România.

congresul național de salsa - salsa2

Urmărește evenimentul pe  : Grupul Iubim Brașovul

congresul național de salsa - tango 150x150Citeste si: Nu poți dansa tango cu oricine. La fel cum nu poți face dragoste cu oricine

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.