Tu cât iod consumi zilnic?

consumi zilnic - consumi zilnic 1024x576

Tu cât iod consumi zilnic? Cantitatea de iod din organismul nostru este foarte mica (30-40 mg), dar de mare importanta si indispensabila pentru functionarea normala a glandei tiroide si pentru starea generala de sanatate a organismului.

La fiecare 17 minute sangele din organismul nostru traverseaza glanda tiroida. Iodul secretat de glanda tiroida elimina germenii patogeni slabi, patrunsi in organism prin alimentatie sau din aer si ii slabeste din ce in ce mai tare, cu fiecare trecere, pe cei puternici, eliminandu-i si pe ei in final.
Simptomele care pot aparea in cazul in care glanda tiroida nu poate functiona la cotele optime din cauza cantitatii insuficiente de iod din organism sunt urmatoarele:

  •  lipsa de energie necesara activitatilor zilnice si imbolnaviri frecvente
  •  tensiunea nervoasa accentuata, somnul agitat, o continua stare de alarma declansata de nevoia organismului de a reface depozitele necesare de iod
  •  o mai slaba functionare a creierului cu repercusiuni in gandire si concentrare
  • pe termen lung formarea depozitelor de grasime in organism
  • iodul fiind un catalizator activ de oxidare cu rol important in functionarea normala a metabolismului
  • Pentru a-si putea indeplini functiile si pentru a elimina aceste neajunsuri, glanda tiroida are nevoie de iod, in primul rand din alimentatie

Citeste continuarea pe: grasomega.ro

foto: empowher.com

consumi zilnic - Slabeste rapid si sanatos in 21 de zile 150x150Citeste si: Slăbește ! Dar nu cu prețul vieții!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.