Control inopinat efectuat de Ministerul Sănătății la Spitalul de Arși!

spitalul de arși - spitaluldearrsi

Articol scris de Loredana Negrilă. Control inopinat efectuat de Ministerul Sănătății la Spitalul de Arși! Acuzații grave referitoare la renovarea facută fără dezinfecția secției ATI.

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog a solicitat azi dimineață un control la Spitalul de Arşi din Capitală pentru a verifica dacă dezinfecţia din Secţia de Terapie Intensivă a fost făcută corect. Gazeta Sporturilor a dezvăluit de curând că renovarea Secției de Terapie Intensivă de la Spitalul de Arși din București a fost făcută fără dezinfecția pereților. Renovarea a fost decisă dupa ce aceeași sursă, GSP, a publicat anul trecut imagini cu un pacient în rana căruia s-au găsit viermi.

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog a explicat că vrea să verifice dacă procedurile referitoare la renovare au fost respectate:” În urma apariţiei în spaţiul public a informaţiilor cu privire la Spitalul de Arşi, în cursul zilei de ieri, împreună cu Inspecţia Sanitară de Stat, am semnat un ordin prin care am trimis o echipă formată din specialişti de la Inspecţia Sanitară de Stat, ai Direcţiei de Sănătate Publică, inspectori şi specialişti de la Institutul Naţional de Sănătate Publică, mai precis epidemiologi, care să verifice procedurile, starea de fapt şi să dispună măsuri”, a explicat oficialul pentru digi24.ro.

Controlul va fi făcut de o echipă mixtă formată din specialiști de la Institutul Național de Sănătate Publică, Direcția de Sănătate Publică și Inspecția Sanitară de Stat. Şeful Direcţiei de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti, Cristina Pelin a declarat că nu a primit nicio solicitare pentru o inspecţie epidemiologică la Spitalul de Arşi, Secţia de Terapie Intensivă nefiind inca deschisă, dar când va exista o astfel de cerere vor fi recoltate toate probele,  aşa cum prevede legea.

Sursă foto: Adevărul.ro

spitalul de arși - gabrielafirea 150x150Citeste si: Gabi Firea, demitere cu răsunet a managerului de la spitalul Colentina!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.