CONTROVERSE în Familia Regală !

Familia Regală - AALLRR Principesa Maria si Principele Nicolae c Casa MS Regelui foto Daniel Angelescu 804x1024

CONTROVERSE în Familia Regală ! Una din instituțiile cele mai apreciate și iubite din România, Familia Regală are în această perioadă parte, pe lângă momente dramatice, dacă este să ne gândim la decesul Reginei Ana și la sănătatea tot mai precară a Regelui Mihai, și de o serie de controverse.

Controverse care, din păcate, pun într-o lumină nu neapărat bună unul din simbolurile cele mai importante ale țării noastre. Astfel în ultima perioadă, două nume importante ce au legătură cu monarhia românească sunt în centrul atenției publice:

Nicola Medforth Mills (Principele Nicolae) – dispărut parțial din zona de interes a presei după ce a fost exclus de la succesiune, având o prezență emoționantă la funerariile Reginei, poate cel mai iubit membru din Familia Regală, a surprins pe toată lumea când, în urmă cu o săptămână a ieșit și a anunțat, printr-un comunicat de presă, că nici până la acest moment nu poate confirma că el este tatăl copilului pe care Nicoleta Cârjan, presupusa sa parteneră, îl așteaptă. O declarație pe care mulți au tratat-o inclusiv ca un prim pas în perspectiva unor eventuale încercări ale sale de a-și recupera statutul în Familia Regală.

Iar în ultimele zile, presa românească este plină de imagini cu o prezență de dată mai recentă în Familia Regală, dar extrem de importantă, aceea a Prințesei Maria. Îmbrăcată întotdeauna elegant, aşa cum cere codul vestimentar pentru o principesa, mezina regelui a şocat încă de la primele sale întâlniri, atunci când pe glezna stânga i s-a zărit un tatuaj, un fluture destul de vizibil. Întrebată de presă despre tatuaj, principesa a povestit că un tatuaj asemănător avea şi bunica sa din partea mamei, Printesa Margaret a Danemarcei.

Această are nu mai puţin de patru tatuaje la vedere, pe mâini şi pe picioare. Dacă pe piciorul stâng are fluturele, pe cel drept are desenate nişte simboluri mistice. Un alt semn este desenat şi pe interiorul antebraţului drept,iar pe celalaltă mână, în aceeaşi zonă, principesa are însă un tatuaj mai mare, colorat în albastru şi galben, ce pare a fi un soare.

Citește continuarea pe PSnews.ro

Sursă foto: România Regală.

Familia Regală - REGINELE Rom  niei 5 150x150Citeste si: REGINELE României. Povestea unor mari DOAMNE

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.