Copilul care a murit în brațele lui Moș Crăciun

moș crăciun - mos craciun 1024x639

Copilul care a murit în brațele lui Moș Crăciun. Uneori e nevoie de o poveste precum cea de mai jos ca să realizăm cât de mărunte sunt lucrurile pentru care noi ne zbatem și batem în fiecare zi. Ultima întâlnire a unui copil bolnav de cancer cu Moș Crăciun este cea mai emoționantă poveste a acestui final de an.

„El stătea cu spatele la fereastră, tot ceea ce am putut face a fost să încep să vorbesc cu aplomb şi bucurie, ştiţi: „Cum să aud că tu nu vei sărbători Crăciunul anul asta?” şi el îmi spune ” Sunt pe moarte”, a povestit bătrânul.
„Abia a putut să deschidă cadoul. A văzut ce era acolo şi a început să zâmbească. Şi-a culcat capul de pernă şi s-a uitat la mine, spunându-mi „sunt pe moarte” şi se uită la mine că şi cum nu înţelegea de fapt ce înseamnă asta”.

„Poţi să-mi faci o favoare? Desigur! Când ajungi la Porţile Raiului, spune-le că eşti cel mai grozav spiriduş al lui Moş Crăciun.
Iar el zice: Chiar sunt ?
Da, sigur că eşti. Sunt sigur că te vor lasă să intri imediat.
Da? Şi s-a ridicat şi m-a îmbrăţişat cu putere.
Apoi s-a uitat la mine şi m-a întrebat : Moş Crăciun, poţi să mă ajuţi?

Şi atunci şi-a dat ultima suflare. Nu mi-am dat seama imediat, m-am uitat la el şi apoi m-am uitat la fereastră. Mama lui a început să ţipe „Nu, nu încă!”. Au venit înăuntru, le-am pus fiul în braţe şi am fugit de acolo. Trei zile după aceea nu am mai fost om.”

Sursă știre: știrileprotv.ro

Sunt greu de descris trăirile pe care le ai în momentul în care asculți și vezi povestea asta. Iar povestea aceasta cu îngeri și Moș Crăciun este, cred cu tărie, o lecție de cât de important este să știm să ne bucurăm de tot ce avem, cât de mult putem, alături de toți cei dragi, de toți cei pe care îi iubim. Pentru că niciodată nu știm când, cum și unde, un sfârșit își face aparția.

moș crăciun - suflet de femeie 3 150x150Citeste si: Vine Crăciunul. Curățenie în suflete când facem?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.