Costel Busuioc – condamnat la închisoare!

Costel Busuioc - costelbusuioc

Costel Busuioc – condamnat la închisoare! Costel Busuioc a fost condamnat la închisoare şi muncă în folosul comunităţii timp de doi ani pentru violenţă în trafic. Vedetă cunoscută ca „Pavarotti de România” a bătut un şofer în trafic considerând că merge prea încet.

Instanța îi mai dă o șansă lui Costel Busuioc și pentru a nu ajunge în spatele gratiilor, trebuie să presteze muncă în folosul comunității pentru doi ani și să respecte o serie de reguli pentru a se reintegra social.

Costel Busuioc se află în SUA, unde, cântă prin biserici pentru a putea supraviețui dincolo de ocean. Pe 20 noiembrie, imediat după condamnarea sa în țară, Costel Busuioc a avut un concert la Biserica Ortodoxă Română din Atlanta. Pe 1 Decembrie, de Ziua Națională a României, cântărețul pregătește un concert la Centrul Cultural din Chicago.

Cum niciuna dintre părți nu a făcut apel în termenul stabilit, decizia instanței rămâne definitiva. În cazul în care Costel Busuioc nu revine în țară pentru a se supune deciziei judecătorilor, va fi obligat să execute un an de închisoare.

Redăm decizia instanței din Timișoara:

„Solutia pe scurt: În baza art. 396 alin. 1, alin.4 C. proc. pen, cu aplic.art. 375, art. 396 alin.10 C.proc.pen., raportat la art. 83 C. pen, stabileşte pedeapsa de 1 (un) an închisoare în sarcina inculpatului BUSUIOC COSTEL pentru săvârşirea infracțiunii de lovire sau alte violenţe, prev. de art. 193 alin.2 C.pen.

În baza art. 83 alin. 1, alin.3 C. pen. amână aplicarea pedepsei închisorii pe un termen de supraveghere de 2 (doi) ani, stabilit în condiţiile art. 84 C. pen şi calculat de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri.

Citește continuarea pe ziarulring.ro

Costel Busuioc - 19244978Citeste si: Poezia Zilei-Poezia emoționantă scrisă de un copil bolnav de autism

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.