Criza imigrantilor. UE: Uniti in diversitate, uniti in perversitate?

- 617087891

Uniunea Europeana este din nou corigenta. A picat examenul in criza din Ucraina, iar acum nu are nicio solutie cand vine vorba de imigranti. Nicio solutie, niciun sentiment, nicio perspectiva pe termen lung. Ne batem cu pumnii in piept, suntem mari oameni politici, dar uitam sa fim OAMENI. Ne construim ziduri de sarma ghimpata (Ungaria), intepam barca in care se afla imigranti (Grecia) si ii lasam sa moara in larg sau pur si simplu deschidem granitele, apoi decretam stare de urgenta…si ii trimitem la vecini (Macedonia). Astia sunt oameni sau jivine?

- 61708789

 

Foto:ProTv

I-as intreba daca i-as avea in fata: Ce ar fi in sufletul vostru, pe vreme de razboi, cu copilul strans la piept …sa ajungeti in fata unui zid de sarma ghimpata? Ati simtit vreodata cum „arde” disperarea? Sa fugi si sa nu ai unde? Sa fugi de raul din tara ta si sa dai de raul din tara altuia. Altul care se va uita la tine ca la un gandac ce poate fi lasat sa moara oricand. Daca asta inseamna sa fii puternic, lasati-ma sa fiu slaba. Imi doresc o Uniune Europeana care sa poata, sa simta si sa vrea. Pana acum singurul care spune ceva este Junker. ”Aceste principii sunt înscrise în legislația și tratatele noastre, dar devin absente în inimile noastre. Migrația înseamnă oameni, ființe ca noi toți, cu excepția faptului că unii nu au avut norocul nostru de a se naște într-una dintre cele mai bogate și stabile regiuni din lume”.(caleaeuropeana.ro)

Retorica sau nu, macar nu tace! La Bucuresti e liniste, liniste din aia ticaloasa. Nu ii atinge nimic, doar gandul ca ne mai prostesc o data la alegeri. Europenii, nici ei nu-s rasariti. De ce nu mai faceti o poza la Paris? Sa mai aratati o data cat sunteti de uniti? Hai,  mai pozati putin cu „solidaritatea” in brate! Imbratisati un imigrant si copilul lui, dati-le o bucata de paine si un colt de camera…sa doarma linistiti. Macar o seara, maine vor pleca din nou in pribegie…catre nicaieri. Uniunea Europeana- Uniti in diversitate, uniti in perversitate?!

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.