Cultura urbana sarbatorita in capitala!

- inima culturii urbane 878890001

Grafferi precum Cage, Biex, Reck şi Seyr, cu stiluri unice în lume, vor crea în timp real lucrări surprinzătoare. Cei mai talentați bicicliști ai momentului își vor demonstra priceperea prin executarea unei game variate de scheme de BMX. De asemenea, artiști parte a mișcării urbane vor realiza tricouri personalizate pe loc, pentru cei ce își doresc o amintire în tema evenimentului. Peste 1.000 de tricouri personalizate cu modele urbane pot fi câștigate în Campania Urban Culture T-Shirt, desfășurată exclusiv la Sun Plaza.

- inima culturii urbane 87889000

De-a lungul întregii perioade, vor fi puse în scenă show-uri spectaculoase de street dance, abordându-se stiluri precum house dance, old school hip-hop, party dance, vogue femme sau popping.

Nu în ultimul rând, vizitatorii vor putea admira o altă față a Bucureștiului, redată de cele 30 de fotografii cu tematică Urban Culture, reunite într-o expoziție sub semnătura F64 și Sun Plaza.

Și cei mici vor avea parte de distracție, pentru că Sun Plaza a pregătit un loc de joacă special amenajat pentru ei.  Aici se vor desfășura pe întreaga perioadă a evenimentului ateliere de creație pentru copii, care le vor stimula acestora imaginația și le vor dezvolta îndemânarea.

vezi continuare pe realitatea.net

Citeste totul despre:

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.