Cum aranjezi masa de Paște pentru a impresiona

masa de Paște - dSC ESTR 20170131 DnE v2 1024x455

 

Cum aranjezi masa de Paște pentru a impresiona. Ai în meniu o mulțime de bunătăți și mulți invitați în zilele de Sărbători. Și pentru că ne place să împrumutăm de la americani tot felul de obiceiuri, îți propun să ne te inspiri din minunatele decoratiuni pentru masa de Paște. Musafirii tăi vor aprecia. Descoperă ideile cele mai frumoase.

 

Culoare și creativitate

Folosește culori vii pentru a-i da un aspect primavăratic mesei. Încă mai găsești în magazine o mulțime de decorațiuni pentru masă: iepurași, ouă colorate din diverse materiale, coșulețe. Nu folosi totuși prea multe culori, două sau maxim trei sunt suficiente pentru a crea ceva frumos și stilat. Deasemenea, poți utiliza pentru masa de Paște farfurii colorate, suporturi speciale pentru ouă sau pahare mai deosebite.

 

masa de Paște - landscape 1426025272 easter table lgn

masa de Paște - landscape 1456413389 wdy040115easter 016

masa de Paște - Original Courtney Whitmore charming easter tablescape

masa de Paște - l

masa de Paște - easter9

masa de Paște - aftm target easter table 5

masa de Paște - 54feb1e136458 0412 easter table setting xl


Vedeta mesei

Asează în mijloc o vază cu flori sau crenguțe cu ouă, un coș mare și frumos, un platou etajat sau tot ce-ți mai trece prin minte. Crează o poveste pe masă, folosește-te de orice idee îți vine pentru a face o decorațiune deosebită.

masa de Paște - pizap

Citește și: Întâmpină sărbătorile pascale într-o locuinţă de poveste!

Servețele deosebite

Decorează fiecare farfurie cu câte un servețel cu motive de sărbătoare sau în culori de primăvară. Poți folosi chiar și inele speciale sau decorațiuni care să pună un banal servețel în valoare. Dacă ești pricepută la origami, poți face iepurași haioși.

masa de Paște - pizap

masa de Paște - pizap

 

Colțul vesel

Dacă optezi pentru un bufet suedez, crează un spațiu de poveste, plin cu iepurași, ouă colorate și flori. Oaspeții tăi vor fi fascinați.

masa de Paște - pizap

 

masa de Paște - happy life  150x150

Enjoying the sun

Foto: pinterest.com

Citește și: Culoarea anului 2017 în bucătărie – cele mai frumoase idei!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.