Cum arată BARBATUL perfect în vizunea FEMEILOR

Cum arată BARBATUL perfect în vizunea FEMEILOR - perfect man quiz 1

Dragostea trece prin stomac, iar bărbatul trebuie să știe să monteze și să demonteze lucruri. Pare simplu, dar în realitate nu e chiar așa. Femeile sunt niște ființe pretențioase! Dacă te uiti pe sondaje ai să vezi că femeile au chestiuni extrem de precise pe care le cer si le asteaptă de la reprezentanții sexului tare.Cum arată BARBATUL perfect în vizunea FEMEILOR?Cum arată BARBATUL perfect în vizunea FEMEILOR - perfect man quiz

INTELIGENȚA  – Nu degeaba începem cu inteligența, este prima cerință pe care o au femeile. Reprezentantele sexului slab spună că un bărbat perfect  TREBUIE să fie întotdeauna și destept. Nici atitudinea, nici hainele de lux nu îți pot ascunde lipsa educației. Așa că pune burta pe carte! De fapt mai bine scapă de burtă și păstrează cartea. Un bărbat educat cunoaște în detaliu cum să abordeze o femeie, cum să gestioneze viitoarea familie  și nu va fi niciodată un bărbat plictisitor.

ZAMBET – „Cel mai tare bărbat este cel care mă face să râd”, spun femeile atunci cand li se cere sa descrie o trăsătura la care nu ar putea renunta vreodată. Simțul umorului și autoironia sunt calități pe care e bine să le ai. Nu uita, dacă ești genul mai posac, s-ar putea să nu ai mare succes în rândul doamnelor. Cine ar vrea să stea toată ziua cu un macul căruia îi tună și îi fulgeră? Relaxează-te și zâmbește, nu se poate întâmpla nimic rău.

BANI  –  „Femeile vor bani, sunt materialiste”, se plâng bărbații. Inafara femeilor care s-au dedicat acestui „sport”, majoritatea femeilor are nevoie de un bărbat puternic și care să îi ofere siguranță. Pentru femei, un bărbat care știe să producă bani pentru familie este un bun necesar.  Incă de la începuturile lumii, bărbații se ocupau cu vânătoarea pentru a asigura hrana familiei, în timp ce femeile se ocupau de creșterea copiilor. Chiar dacă timpurile au trecut iar societatea este una patriarhală, femeile au devenit mult mai inpendente. Asta înseamnă că femeia vine cu veniturile ei și cere același tip de responsabilitatea financiară. Amândoi trag pentru casă. Nu faceți așa: „O femeie, când are bani, devine independentă faţă de bărbaţi, dar un bărbat, dacă are bani, devine dependent de femei.” ( T. Petre)

SEXUALITATE  –  Un bărbat interesant este un bărbat care știe să își potențeze sexualitatea. Femeile sunt instinctuale la acest capitol, vor să simtă siguranța masculină. Bărbatul trebuie să știe despre ce este vorba în „poezie”. Sexualitatea masculină presupune să fii lider la acest capitol dar, de ce nu, să lași și femeia să preia frâiele în dormitor. S-ar putea să ai surprize plăcute. Femeile au nevoie de un partener care să înțeleagă că „ne doare capul” doar atunci când domnul nu se prea pricepe la iubit. Sexul rapid și de proastă calitate nu ne interesează!

PUTERE –  O femeie puternică  are mereu lângă ea un bărbat puternic. Puterea bărbatului nu înseamnă să dea cu pumnul în masă la propriu, puterea înseamnă să știi  cum să fii lider. Femeile, cât ar fi de orgolioase, vor merge pe mâna unui bărbat care știe să conducă. Fii bărbat…”Viața este un joc dur și halucinant, viața înseamnă salturi cu parașuta, înseamnă risc, înseamnă să cazi și să te ridici, înseamnă alpinism, înseamnă voință să ajungi în punctul cel mai înalt și să te simți nemulțumit.”– P. Coelho. Nu uita despre manifestările paterne. Femeile sunt topit după bărbații care știu să se joace cu copiii. Femeia, la fel ca și bărbatul, caută un potențial viitor tată al copiilor ei. Puterea bărbatului la acest capitol înseamnă  să știi să oferi căldură!

ȚINUTA –  Sondajele de opinie arată că femeile iubesc bărbații aranjați. Un bărbat îngrijit este un bărbat apetisant și care merită atenție. Femeile se dau în vânt după masculii parfumați, care știu să aibă o manichiură decentă și care își asortează corect  ținuta. Dă dovadă de eleganță. Nu uita, și o ținută sport- casual  poate să fie purtată cu stil! Fii curat, parfumat și  fă sport. Femeile te vor admira!

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.