Cum arata toamna mea? Ne vedem la Webstock 2015, schimbari in grila Realitatea TV si pregatiri pentru evenimentul anului in HR!

- webstock 20151 1024x535

E deja o saptamana plina. Incerc sa imi sorb, probabil, singura cafea calma a acestei saptmani. Obisnuiesc sa imi scriu in telefon, intalnirile, to do list si chestiunile pe care nu vreau sa le uit. Ma bucura saptamanile in care am intalniri aproape in fiecare zi. Asta inseamna ca ceva din ceea ce fac, in TV sau pe blog,  da roade. Cred foarte mult ca atunci cand faci lucrurile cu tot sufletul, chiar daca asta inseamna uneori sa muncesti ca un rob, rezultatele se nasc, se coc si la un moment dat le si culegi. Va dati seama ca la cat sunt eu de agitata si nerabdatoare, e un efort sa stau sa astept. Si am mai observat ceva, atunci cand dau din colt in colt… ca lucrurile sa se intample, fix atunci PAUZA. Nimic. Asa ca am lasat lucrurile sa se intample si, ce sa vezi, se intampla. Saptamana asta am de gand sa invat lucruri noi. Se va intampla vineri cand voi participa la Webstock 2015, evenimentul anului pentru comunitatea online. Ce este Webstock?- webstock 2015 1024x535

„Pe 2 octombrie, comunitatea online locala isi da intalnire la Webstock 2015, cea mai importanta conferinta dedicata social media din Romania, organizata de Evensys in parteneriat cu Vodafone, pentru cel de-al optulea an consecutiv.

Acest eveniment de o zi va include Conferintele Webstock si Premiile Webstock.

Conferintele Webstock vor cuprinde intalniri interactive despre cele mai noi tendinte in social media, bune practici, comunicare si promovare, aducand in prim-plan ultimele tehnologii si aplicatii din domeniu.

Premiile Webstock vor premia cele mai creative si inedite proiecte si campanii in social media, produse in Romania in ultimul an.”(sursa: webstock.ro)

Si cand Webstock se va fi terminat, intram in linie dreapta cu cel mai important eveniment al anului in materie de HR. Eveniment organizat de Profiles International Romania si pe care am onoarea sa il moderez pentru al doilea an. „Un concept unic ce reunește reprezentanți ai mediului de afaceri, antreprenori, manageri, specialiști și cercetători din domeniul resurselor umane din toate industriile, psihologi, reprezentanți ai Camerelor de Comerț, ai autorităților centrale și locale, ai marilor companii de consultanță, precum și experți cu renume internațional din Statele Unite ale Americii, Danemarca, Norvegia, Irlanda, Italia, Franța, Belgia, Emiratele Arabe Unite.”

Ce e asa important in materie Human Resources? - img a 01a

Well, e cu totul o lume noua, o lume in care provocarile sunt multiple, o lume in care strategiile trebuie sa fie mereu actualizate iar managerii deschisi catre schimbare si perfectionare. Iata cateva dintre temele pe care le vom dezvolta impreuna … la Brasov , pe 7-8 Octombrie.

  • Transformarea HR-ului pentru productivitate crescută și achiziții: un sistem adaptabil și orientat către scop
  • Investiții străine de tip greenfield în viziunea noilor sisteme de gestionare a resurselor umane
  • Cum să gestionăm, dezvoltam și motivăm multiplele generații la locul de muncă?
  • Cum afectează gestionarea generațiilor profitabilitatea unei companii
  • Programe de învățământ dual și dezvoltare de personal
  • Procese de recrutare inovatoare pentru a atrage, angaja și reține cei mai buni candidați – CEx suites
  • Creșterea performanțelor și a retenției prin îmbunătățirea implicării angajaților
  • Schimbarea la față a HR-ului: Noi reguli pentru Engagement
  • Performance Management
  • Unde mergem de aici?

Si va mai spun asa, la Realitatea TV va pregatesc o surpriza in noua grila. O surpriza marca Oameni si Fapte. - 11866245 466540203517635 8151645742709021825 n

Va spun doar atat, spectacolul stirilor continua!  O sa fieee …nu pot sa va spun inca! 😀 O sa fie tare fain! Asadar, sa avem saptamani rodnice! E o toamna interesanta! Fiti, buni, oameni, buni!

 

Live & Believe

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.