Cum aratau revistele pentru femei acum 100 de ani

- revista341

Problemele casnice, moda, sfaturile in cariera, retetele gastronomice, sfaturile de slabit si solutiile miraculoase pentru marirea bustului erau si acum 100 de ani printre principalele subiecte in revistele dedicate femeilor.

DailyMail.co.uk a prezentat, recent, cum arata un număr din noiembrie 1911 al revistei Woman’s Weekly, o publicatie pentru “toate femeile si caminele”.- revista34 450x324

In prim-plan se aflau problemele din casnicie. In paginile revistei putea fi citita, printre altele, povestea familiei Common.

Domnul John isi lasase sotia Mary fara bani de buzunar, dupa ce aceasta cheltuise prea mult pentru alimente. Femeia, nervoasa, se destainuia in paginile revistei.- revist2 211x304

“Presupun ca ai vrea sa-ti gatesc si sa fac paturile, sa sterg praful si sa frec si, in general, sa fac munca unei servitoare, dar nu ai incredere in mine sa iti cheltuiesc banii in cel mai avantajos mod. Sunt de acord! Fa singur treburile casnice!”, afirma aceasta.

 

- revist1 208x304

 

 

 

 

 

Vezi continuarea pe showbizreport.ro

Citeste totul despre:

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.