Cum să cucerești o femeie în 10 PAȘI !

femeie - femeie 700x329

Articol scris de Ionuț Iancu. Cum să cucerești o femeie în 10 PAȘI ! Să cucerești o femeie e uneori chestie de știință, alteori de hazard, noroc, iar de cele mai multe ori, e o treabă ce ține exclusiv de ele. Pentru că da, prima lecție pe care trebuie să o reținem când vorbim de ideea cuceririi unei femei este că ea, numai ea, decide.

Ea decide dacă vrea să fie cucerită. Ea decide cât și cum se lasă cucerită. Ea decide dacă îți dă un semnal că ești pe drumul cel bun sau te lasă se te zvărcoleștiîn propria neputiință, chiar dacă ai citit probail sute de articole care începeau fix cu un titlu de genul celui dat de mine. Acum, serios, cum să crezi că poți cuceri o femeie în doar 10 pași? Nici chiar o femeie de moravuri ușoare nu se lasă așa repede…

Să cucerești o femeie e artă. E literatură. E dor. Pentru o femeie, nu e un lucru mai măgulitor decât să aibă parte de un bărbat cuceritor. Pentru un bărbat nu există un moment mai perfect decât acela când femeia iubită îți recunoaște lupta, și cucerirea. Și din simple povești și vise, totul se transformă în ceea ce îți doreai mai mult. Primul sărut, prima mângâiere, prima noapte de iubire.

Dar oare câți mai sunt care mai cred și mai participă la jocul ăsta de iubire. Prea puțini. Avem bărbați care vor femei care să cedeze ușor. Avem femei care nici măcar nu mai așteaptă să fie cucerite, oferă totul pe tavă din prima secundă. În vremuri ce trec atât de repede, avem parte și de relații fast forward. Azi te-am văzut, mâine te verific la pat, în câteva uni nunta și apoi divorțul. Uneori ai putea să juri că lipsesc sentimentele din povestea asta.

Graba cu care vrem să avem totul consumă atât de repede magia fiecărui moment. Ardem precum un chibrit, incapabil să realizăm focul din noi. Sau poate că m-am născut eu în timpul nepotrivit. Cine știe. Ce mi-aș dori să rețină fiecare cititor al meu e faptul că iubirea e ceva mult prea unic care să o irosim atât de repede.

Și într-o lume atât de plină de ură, de furie, de negură, parcă avem nevoie să iubim și să fim iubiți mai mult ca oricând. Ceea ce vă doresc și dumneavostră !

Sursă foto: argumentpress.ro

femeie - smiley indragostit desi n am vrut 6 150x150Citeste si: Cât de tare e sa fii ÎNDRĂGOSTIT 

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.