Cum discută două femei?

cum discută două femei? - 16122857 1915331445366715 2024239965168205824 n

Cum discută două femei? Una dintre cele mai simpatice discuţii pe care le-am avut,  a avut loc ieri. Duminică, ce zi frumoasă pentru poveşti cu parfum de femeie. Genul ăla de discuţie care nu se mai termină, iar tu scoţi din „arhivă” subiecte vechi şi noi, doar de dragul analizei.

Că femeile sunt analitice ştie toată lumea, cel mai mult o ştiu bărbaţii, la ei ajungem mereu în discuţii, că un leitmotiv permanent. Când se întâlnesc femeile, e rost de analiză, defrustrare şi strategii. Nicio problemă nu rămâne nediscutată, nicio poveste nu rămâne nerostită! După ce am trecut rapid de chestiunile zilnice, am ajuns din nou la bărbaţi. Care ce face, care cum demonstrează sau nu că merită atenţia feminină. De ce nu e bine, de ce nu e rău, etc. Am concluzionat că avem nişte bărbaţi mai mult ok şi asta a fost. De ce ne întoarcem meru la bărbați? Pentru că încă nu îi înțelegem prea tare, iar felul lor de a rezolva situațiile ne intrigă.

Citeste si: Horoscop special – cele mai plângăcioase semne ale zodiacului!

Am mers la capitolul copii şi iar s-a dezlănţuit potopul de vorbe. Ce frumoasă e viaţa cu ei, care sunt vulnerabilităţile, până unde deţinem controlul, cât de tare ne dorim să devenim mame şi ce ne aşteaptă. Am revăzut primele luni de sarcină, depresia, temerile sau primele luni de viaţă, apoi ne-am întors la bărbaţi, din nou! Era şi păcat…Cum e alesul, are sau nu stofă de tată? Crezi că asta o să îl facă mai responsabil? Că doar nu facem singure copiii…
Şi uite aşa au curs imagini şi vorbe, preţ de 4 ore.

Nu vă imaginaţi că nu mai aveam ce să ne spunem, la final am plecat cu vorbe încă la purtător. Nu de alta, dar ne oprisem puțin din subiectele importante ca să probăm un ser nou, numai  bun pentru un ten mai ferm. Văzut, probat, tare! Îl poţi comanda şi tu de aici: Agless. Şi uite aşa s-au scurs patru ore din care înţelegem că femeile au nevoie să împărtășească, să comunice, să se plângă, să spere şi să facă planuri.
N-am întâlnit până acum o femeie căreia să nu îi facă plăcere să comunice şi să facă planuri. E ceva în noi care ne face să ne dorim să fim cu un pas înaintea surprizelor vieţii, asta înseamnă disciplină şi ceva planning. Concluzionez spunând că atunci când discută două femei, se face linişte. N-ai cum să le deranjezi decât dacă vrei să îţi rişti întreagă existenţa.
Spre deosebire de bărbaţi care au un stil competitiv chiar şi când îşi povstesc păţaniile, femeile merg mai mult pe empatie şi pe susţinerea partenerei de conversaţie. Nu degeaba… Femeile sunt de pe Venus, iar bărbaţii de pe Marte!

cum discută două femei? - 17126324 184802648680677 4053507868161212416 n1 150x150Citeste si: Ce am învăţat de când sunt mamă

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.