Cum e viaţa la 37?

37 - emmaaniversare

Cum e viaţa la 37? A mai trecut un an, cu bune, cu rele, cu de toate. Viaţa asta are un dar de a te scoate mai mereu din zona de comfort, parcă ar vrea să-ţi spună că poţi şi meriţi mai mult.

Viaţa la 37 nu are de ce să te sperie, eşti în etapa de viaţă în care ai cam ințeles cum e jocul. Asta nu înseamnă că nu mai ai întrebări, rătăciri sau confuzii, înseamnă doar că viaţa te surprinde mai greu.
Femeia la 37 ar trebui să fie sigură pe ea, însă vulnerabilă, puternică şi determinată, nebună şi pasională, libera şi dedicată, mamă şi prieten. Eu aşa mă simt, voi?

Uneori ai să te întrebi ce urmează, mai ales că acum te duci, fir întins, spre 40. Doar că în lumea în care 40 este noul 30, nu ar trebui să te îngrijorezi foarte tare. Ce trebuie să faci? Să ţii focul aprins în tine! Atât. Tu eşti cea care stabileşte dacă vârsta e doar un număr sau dacă te laşi pusă la pământ de oboseală, facturi, copii sau responsabilităţi.

Citește și: De ce cred în femeia de 40

Cu cât abandonezi mai repede, cu atât anii trec fără să lase ceva în urmă. Aşa că la 37 mi-am pus în minte şi în suflet dorinţe care pot părea greu de realizat, dar care mă vor ţine focusată. Doar Cerul ştie ce ne aşteaptă şi tot Cerul este limita. La 37 nu ai cum să visezi mai puţin, e singurul instrument care te va ţine trează, pe interior.

Sunt Emma Zeicescu şi am învăţat până la 37 de ani:

– Nu judeca dacă nu eşti pregătit să fii judecat
– Iubeşte tare şi trăieşte clipa, viaţa e prea scurtă!
– Munceşte pentru visul tău cel mare, nimeni nu o va face pentru tine.
– Dă-ţi singură targeturi îndrăzneţe
– Dă mai departe!
– Ai grijă de templul care îţi este trupul, tu eşti singurul chiriaş.
– Rămâi modest şi iubeşte oamenii, faptele bune se vor întoarce.
– Rămâi deschis la minte şi la suflet, cum altfel să fii în echilibru?
– Mulţumeşte pentru ce ai primit!

Cea mai frumoasă lecţie pe care am învăţat-o până la 37 este …iubirea. Încep cu cea de mamă pe care o consider adevărata porţie de iubire pură. Nu ai cum să ştii asta dacă nu ai trăit-o. E magică şi nu ai da-o pentru nimic.
Cât despre iubirile care ne macină pe interior, care e treaba cu ele? Eu nu am cum să mă despart de ce simt, aşa sunt construită. Vă las aici un sfat, ca de la un om în etate – iubiţi, trăiţi, lăsaţi orgoliile şi îmbrăţişaţi bunătatea, singura care nu ne va lăsa să ne autodistrugem. Indiferent că povestea de dragoste e clasică sau ca un puzzle, preţuiţi clipele alea când mâinile vorbesc, inimile cântă şi cineva se uită în ochii tăi şi îţi spune- Te iubesc! Pentru clipele astea merită să trăieşti. Să auzim de bine!

Sursă foto: Fotograv

37 - emmaidris 150x150Citește și: Și femeile sunt oameni!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.