Cum este sa stai cu frica ca se taie apa calda si caldura!

- c973644df993c024cfcae8954b07a9661

M-am gandit sa le trimit un cadou special autoritatilor.  Daca nu ma enervau… le trimiteam o priajiturica, dar mi-au scos peri albi si astazi, in sfanta zi de vineri! Asa ca imi vine in minte un pampers murdar si un pachet cu servetele umede… folosite!- c973644df993c024cfcae8954b07a966Un pampers la primarie, unul la ELCEN, altul la Radet si unul pentru biroul ministrului interimar al energiei. Pam, pam! Vreau sa ma fac inteleasa rapid, asa ca merg pe firul scurt si le trimit o bomba olfactivaaaaa!

Cum altfel sa le explic  celor de la RADET, ELCEN, Primaria Capitalei si Ministerului Energiei…de ce e important sa ai apa calda si caldura? Ma rog, ca si cum mai trebuie sa se explice cineva intr-o tara europeana, in 2015. De ce pampers? Sa luam exemplul copilului meu(1an si 4 luni) ingrijit ziua de mama mea in apartmentul de bloc ce depinde de reteaua centralizata. Ce s-ar intampla daca incepand de duminica nu ar mai fi apa calda si caldura? De luni, Idris ar sta in frig si cum nu stie sa foloseasca inca toaleta…va dati seama ce urmeaza. Incalzeste apa, spala copilul….sau servetele umede.  Cum mama dracului de suntem inconjurati numai de prosti? Si dupa ce ca ii da afara inteligenta, mai sunt si hoti! Cum au ajuns toti astia in  functii?- minions movie first trailer P5gV20 2015

Ma uitam in urma cu putin timp la explicatiile date de ministrul Gerea, care ne asigura ca trebuie sa stam linistiti. Cum asa? RADET a ameninta ca taie apa calda si caldura si voi ne spuneti sa stam linistiti? Noi stam, dar voi ce faceti? Cine trebuie sa rezolve problema? Alooo, primaria, consiliul general…sunteti bine? Sigur nu e treaba noastra,  a celor care isi platesc factura la intretinere.  - ministrul economiei a demisionat 18473396foto: jurnalul.ro

ANDREI GEREA ( ministrul interimar al energiei): „Ultimul pas care trebuie făcut este ca Primăria Generală împreună cu Consiliul General al Municipiului București să hotărască accesarea împrumutului de trezorerie în așa fel încât datoriile Capitalei, ale RADET către producătorul de energie și anume ELCEN să fie achitate și mai departe de către ELCEN către furnizorul de gaze”.Gerea a cerut demisia președintelui Consiliului de Administrație al RADET, cel care, de dimineață, l-a numit ‘cămătar’.( sursa : Realitatea.net)

Ce spune Primaria Capitalei?

Ramasa fara Sorin Oprescu, nu ca ar plange cineva, Primaria Capitalei plange si suspina! Mai exact, primarul interimar Stefanel Dan Marin, cu care am avut ocazia sa dialoghez in direct la Oameni si Fapte. - OGN3356 copy 800x532

foto: romaniacurata.ro

STEFANEL DAN MARIN: ” M-am saturat! Voi lua decizia să sparg buboiul, cu nume şi prenume. M-am săturat de tot acest acvariu cu peşti. Din punct de vedere tehnic, bucureştenii vor avea apă caldă şi căldură. Este un joc politic. De lucru asta m-am săturat, fac foamea şi vor să ajungă la putere. Credeţi că RADET sau ELCEN sunt conduse de tehnocraţi. Să le de-a Dumnezeu minte, chiar dacă Dumnezeu nu are legătură cu politica sau cu căldura”.

In toata telenovela apare si PNL  prin vocea consilierilor municipali care in loc sa strige dupa apa calda….striga dupa demisii. Vicepresedintele organizatiei PNL București, Richard Radu, consilier în CGMB spune ca de vina e primarul Marin.

RICHARD RADU(consilier municipal PNL): „Tergiversează rezolvarea problemei RADET, iar măsurile pe care le ia împreună cu cabinetul său sunt insuficiente, întârziate, defectuoase și păguboase atât pentru RADET, cât și pentru bucureșteni”.

…iar RADET face toti banii. Pragmatism, frate!

- Dumitrascu Gabriel

foto:sursazilei.ro

GABRIEL DUMITRASCU (pres.C.A. RADET) : „Se va sista furnizarea apei calde si caldurii de duminica in Capitala, din cauza datoriilor istorice”.

In aceste conditii, sa speram ca asigurarile date de minister raman in vigoare si de luni incolo. Sa nu dea Dumnezeu sa ne inghete copiii in apartamante, ca jar mancati! Nu va putem da jos chiar pe toti, dar ne organizam si decretam ziua nationala a pampersului murdar …si-atunci sa vedeti distractie!

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.