Cum să îți ACOPERI cearcănele!

cearcănele - cearcane

Articol scris de Elisabeta Pancea. Cum să îți ACOPERI cearcănele! Se ştie că oricât de perfect ar fi machiajul, cearcănele neacoperite pot strică toată muncă depusă pentru un machiaj perfect într-o clipită dacă nu sunt acoperite cum trebuie. După o zi agitată şi obositoare la muncă, punguţele închise la culoare sunt mai evidente că oricând. Iată aici câteva lucruri pe care TREBUIE SĂ LE ŞTII pentru a-ţi desăvârşii machiajul.

  • După crema hidratantă şi baza pentru machiaj, aplică fondul de ten pe toată suprafaţă fetei în strat egal. Astfel, micile imperfecţiuni pe care le-ai fi observat dacă aplicai întâi anticearcanul sunt acoperite şi nu îţi vor mai atrage atenţia asupra lor, putând să te concentrezi asupra problemei majore: cearcănele.
  • Fii atentă la nuanţă anticearcanului pe care urmează să îl achiziţionezi. Acesta trebuie să fie cu o jumătate de nuanţă mai deschis decât culoarea tenului, altfel rişti să le accentuezi în loc să le acoperi, folosind o nuanţă prea închisă, sau să dai impresia de fals, sau plastic, alegând nuanţă prea deschisă.
  • Foloseşte o pensula mică, pentru a acoperii cât mai bine petele închise la culoare din jurul ochilor. Anticearcanul trebuie tamponat cu atingeri fine şi genţile pe suprafaţă ochiului, nu întins, pentru a nu formă „cute”.
  • Aplică un strat de pudra iluminatoare deasupra anticearcanului. Începe de pe tâmplă, continuă sub ochi, pe cearcăne, pe puntea nasului, pe cearcănele de sub celălalt ochi şi încheie pe cealaltă tâmplă.
  • Când îţi achiziţionezi anticearcanul, încearcă să foloseşti produse de la mărci cât mai cunoscute pentru produsele de calitate. Cu cât produsele sunt mai proaste, cu atât îţi va lua mai mult timp să le aplici şi să le dai jos. Să nu mai pomenim de felul inestetic în care va arată pielea după demachiere şi cât de afectată va fi.

Sursă foto: abaacademy.ro

cearcănele - carmen uscatu 150x150Citeste si: Carmen Uscatu la Perfect Imperfect

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.