TU cum îți începi dimineața bine?

dimineața - cafeaua de dimineata 536 3eba8de2ef971a

Articol scris de Ionuț Iancu. TU cum îți începi dimineața bine? Oare există pe lumea asta un om care să poată spune că, imediat ce a deschis ochii, la prima oră a dimineții, și pe un frig cam cum e acum, e gata pregătit să ia în piept orice i-a rezervat viața?

Că nu are nevoie de nimic altceva? Că se poate lipsi și de cafea, și de țigări și de mic dejun și își găsește în sine acele resurse care să îl ajute? Eu cred că nu. Dar s-ar putea mă înșel. Cert este că, dacă vrei să ai parte de o zi bună, dimineața este esențială. O cafea aburindă, cu niște scorțișoară deasupra, un pic de lapte, un mic dejun frugal, căldură în casă, muzica mea preferată pe laptop și, dacă s-ar putea, ea în brațele mele. Așa arată dimineața mea perfectă. În visele mele.

În realitate, e ceva de genul: sună alarma la 6.30. În dau snooze până realizez că e 7.30. Buimac, pun cafeaua, ma duc să fac un duș și ce mic dejun, direct pe drum, spre birou. Dacă nu aș avea și țigara din care să pufăi cu nesaț, cred că aș claca. Cât despre ea…ea doarme, dar nu în patul meu.

Și uite cum, aproape toate sfaturile pe care le regăsești pe diverse siteuri, la mine se reconfigurează:

  • Începeți dimineața nu cu tonul alarmei, ci cu o piesă ritmată: de cele mai multe ori mi-o încep cu vocea unui client sau partener care mă sună doar să mă întrebe dacă m-am trezit.
  • Încalță o pereche de șosete în culori puternice și cu un mesaj amuzant: cel mai amuzant mesaj al unei șosete dimineața este: „unde mi-e perechea?„
  • Îmbrățișează pe cineva drag: aici 105% dintre voi îmi vor da dreptate. Cel mai drag lucru pe care îl îmbrățișează dimineața e perna, de care nu s-ar mai despărți.

Dar voi..voi cum faceți față fiecărei dimineți? Care este secretul vostru?

Sursă foto:

dimineața - marilyn monroe hairstyle 150x150Citeste si: FEMEIA de admirat vs femeia POSTER

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.