Cum iubim în funcție de zodie. Cine iubește din interes

iubește din interes - LOVE love 36983825 1680 1050 1024x640

Cum iubim în funcție de zodie. Cine iubește din interes. Fiecare zodie este predispusă la una sau mai multe iubiri. Astrele ne fac să fim mai ataşaţi de un partener sau mai atenţi la frumosul de lângă noi. Cum se comportă în iubire fiecare zodie în parte?

Berbecii sunt autoritari posesivi şi cam sceptici. De aici şi deciziile pe care le iau greu în iubire. Nu se ataşează de oricine, aşa că berbecii vor avea mai multe iubiri importante în viaţă. Fie că e vorba de iubiri adolescentine, interes sau iubiri ajunse la maturitate, berbecii rămân nişte seducători.

Taurii se recomandă că fiind printre cei mai stabili şi mai fideli parteneri. De aceea o să te mire, dar taurii pot avea o singură mare iubire în viaţă. Nu se îndrăgostesc uşor, cântăresc mult sentimentele,  dar când spun „Da”, o fac pentru totdeauna.
Gemenii fac parte din zodiile schimbătoare, aşa că şi în dragoste fac cam la fel. De aceea ei se hotărăsc greu şi pot avea mai multe relaţii şi iubiri în viaţă. Veselia lor trebuie să întâlnească calmul partnerului. Odată cu maturitatea, gemenii se aşează la casa lor şi îşi apreciază jumătatea la adevărată ei valoare.

Racii sensibili din fire se vor teme de dragoste. Uneori e prea mare bătaie de cap. Racii sunt nişte familişti convinşi, dar iubirea le poate ieşi în faţă de mai multe ori. Prima îi va face să sufere, iar a două îi va ţine o viaţă. Asta dacă reuşesc să depăşească suferinţele.

Leii sunt regii zodiacului aşa că au nevoie de mai multe iubiri decât ar fi cazul. Le place să fie admiraţi şi în centrul atenţiei şi pur şi simplu nu se pot abţine când vine vorba de amor. Sunt în top 3 zodii cuceritoare!

Fecioarele sunt destul de ciudate în iubire. Acum te vreau, acum le este teamă. Zodie independenţa şi muncitoare, fecioarele vor totul de la partener. Sunt şi perfecţioniste. Nu se aruncă cu capul înainte şi îşi testează partenerul până când sunt sigure că au ales bine.
Balanţele sunt printre partenerii pe care va fi foarte greu să îi înţelegi. Sunt plini de viaţă şi au nevoie de adrenalină şi în amor. Nu se pot mulţumi cu o singură iubire. Pentru că suferă şi ei de perfecţionism, viaţă amoroasă a Balanţelor va fi presărată cu mari dezamăgiri.

Scorpionii par mai răi decât sunt. Ei sunt cei care par să rupă latul, când colo…sunt cei care apreciază familia şi o singură iubire. Nu duc lipsă de relaţii sexuale, dar când vine vorba de iubirea aia, sunt  foarte ataşati(e). Scorpionii își venerază familia!
Săgetătorii sunt şi dominanţi şi cam cu ochii după alta. Nu le prea place să lase de la ei, aşa că săgetătorii vor fi greu de suportat. Vor avea mai multe iubiri şi aventuri. Viaţă fără adrenalină e o risipă de timp pentru ei.

Capricornii  sunt orientaţi spre material. Şi din punct de vedere amoros, capricornii sunt orientaţi spre bani şi poziţie. Nu vor iubi pe oricine şi oricum. Dacă o fac, devin cam geloşi şi posesivi. Ei trebuie să înveţe lecţia echilibrului.
Vărsătorii sunt suciţi şi în amor şi în viaţă. Acum vor, acum uită ce au vrut. Se spune că varsatorii sunt nişte amanţi cu multă imaginaţie, de aceea au nevoie şi de mai multe iubiri. Aşa simt ei că încă primesc confirmarea puterii lor de seducţie. Se plictisesc cam repede.
Peştii au o sensibilitate aparte. Când vine vorba de dragoste sunt destul de aventurieri. Au o minte foarte deschisă către experienţe de tot felul şi la un moment dat pot să aibă mai multe relaţii în acelaşi timp. Asta îi hrăneşte! Atenţie, să nu te frigi. Peştii nu pot avea doar o singură iubire. Când totuşi se îndrăgostesc, e jale. Lacrimi şi supine!

iubește din interes - scorpion 150x150Citeste siFemei cu adevărat speciale? Uite cele 4 zodii care ies în evidență

Ai si tu un text pe care vrei sa-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: emmazeicescu@gmail.com

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.