Cum să devii fabuloasă în 15 de zile! Tips & Tricks

fabuloasă - greenSLSFORWEB 768x512 1

Cum să devii fabuloasă în 15 de zile! Ai trecut deja de două săptămâni în noul an și știi că ți-ai promis că vei mânca mai sănătos, vei face sport în fiecare zi, vei citi cărți, vei vorbi mai mult cu familia, vei avea mai multă grijă de tine și vei deveni, în general, un om mai bun. Dacă nu te-ai apucat de nimic până acum, nu te descuraja. Chiar poți să te reinventezi dacă vrei. Și pentru asta nu trebuie să-ți schimbi radical viața și nici să faci eforturi extraordinare.

 

“New you” în 15 de pași:

fabuloasă - diy prendre soin de ses cheveux 01 300x200fabuloasă - People Beautiful Face with Vegetables in front of Summer Background Cropped 300x201

 

 

 

 

 

 

 

 

 1. Nu te stresa, altfel vei renunța înainte de a începe! Zâmbește și bucură-te de fiecare zi!
 2. Bea mai multă apă. Nu trebuie să te forțezi să bei neapărat 2 litri pe zi, dar încearcă să crești cantitatea treptat și să ții o sticlă cu apă în permanență la serviciu. Vei observa că hidratarea va deveni o obișnuință.
 3. Ia micul dejun în fiecare dimineață. Chiar dacă nu obișnuiești asta, trebuie să mănânci la primele ore ale zilei. Corpul tău îți va mulțumi!
 4. Bea mai puțină cafea. Încearcă să o înlocuiești pe parcursul zilei cu ceai neîndulcit și păstrează cafeaua de dimineață “strong” pentru a te energiza.
 5. Fă schimbări mici în alimentație, astfel încât să nu simți că renunți brusc la ceva anume. Poți înlocui pâinea albă cu cea integrală sau pur și simplu poți consuma mai puțină pâine.
 6. Vorbește mai des cu familia și cu prietenii. Petreceți o seară împreună și râdeți din toate prostiile!
 7. Alocă-ți 2 ore pentru răsfățul tău. Fă o baie cu spumă, aplică-ți un gomaj pe corp și pe față, apoi o mască hidratantă și o loțiune de corp. Pune-ți o culoare îndrăzneață pe unghii. Te vei simți deosebită! Citește și: Cum repari mâinile crăpate de ger!
 8. Cumpără-ți ceva drăguț, dar nu cheltui toți banii. Îmbracă o rochie și simte-te frumoasă!
 9. Avansează cu schimbările în alimentație. Alege produse mai puțin grase, gătește cu ulei de măsline, include mai multe fructe și legume în mesele principale ale zilei. Hrănește-te!
 10. Fă o plimbare mai lungă, pune muschii în funcțiune. Dacă nu ești încă pregătită să-ți faci un abonament la sală, atunci plimbă-te mai des, fă câteva exerciții în fiecare zi, atât cât să înceapă să-ți placă sportul.
 11. Gătește mâncăruri ușoare seara, îți va lua puțin timp și vei simți corpul mai suplu. În plus, îți poți pregăti pachet pentru a doua zi la serviciu. Vei mânca un prânz mai sănătos și poate că îți vei descoperi pasiunea pentru bucătărie.
 12. Cumpără-ți o pajama frumoasă. Te vei simți specială chiar și în casă. Folosește cremă pentru mâini și corp mai des, te vei îndrăgosti de pielea ta.
 13. Mănâncă mai puține dulciuri!
 14. Ignoră răutățile din jur, evită oamenii care te încarcă negativ.
 15. Evadează 2 zile undeva departe de orașul unde locuiești. Gândește pozitiv, nu te mai stresa!

 

fabuloasă - evaFoto: healthy-magazine.co.uk, chainimage.com, thegreentribe.com, yearn-magazine.fr

Citește și: Toate femeile sunt frumoase! Până la Miss Helsinki…

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.