Cum să-ți faci bucle singură?

Cum să-ți faci bucle - c417ebf36669afaa3a3720d2ebbe44fb 683x1024

Cum să-ți faci bucle singură? Cele mai multe dintre femei și-ar dori să poată să salveze bugetul și să-și facă singură cele mai frumoase coafuri. Mai ales acum că vin Sărbătorile, avem nevoie de sfaturi rapide și ușor de făcut. Hairstiliștii îți dau un sfat în legătură cu buclele, dorința oricărei femei cochete.

Vrei să ai bucle superbe? Cumpără-ți câteva bigudiuri cu arici. Alege-le în funcție de mărimea buclelor pe care vrei să le ai la petrecerea de Revelion. Înainte de ați pune bigudiurile, ia o perie și piaptănă bine părul. Aplică bigudiurile și poți merge către duș. Da, către duș!

Secretul pe care ți-l vând hairstiliștiit este să te folosești de aburii de la baie. În opinia lor firul de păr se hidratează cu ajutorul aburilor și devine maleabil, așa o să ia foarte ușor forma bigudiurilor, iar la final ai să vezi că buclele vor avea un aspect foarte natural.

Citeste si: Copilul care a murit în brațele lui Moș Crăciun

Cum să-ți faci bucle singură?  Odată ce ai terminat cu baia, nu scoate imediat bigudiurile, mai lasă-le o jumătate de oră, cât să se fixeze bine. Ajută buclele și cu un strop de fixativ, cu 10 minute înainte să le dai jos.

La final, după ce te-ai îmbrăcat, scoate bigudiurile, aranjează coafura și fixează look-ul cu un fixativ strong. Așa coafura o să reziste toată noaptea. Have fun!

Foto: Pinterest

Cum să-ți faci bucle - dureresani 150x150Citeste si: Nu ignora durerea la sân!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.