Cum se fabrică – azi, oglinzile

oglinzi - oglinzi

Cum se fabrică – azi, oglinzile De la „Oglindă, oglinjoară, cine este cea mai frumoasă din țară” și până azi, nu trece o secundă fără ca un om, undeva, să se uite într-o oglindă.

Filosofia antică Feng Shui le asociază apei și norocului. Oglinzile captează energiile negative și le respinge pe cele negative. Mulți experți în Feng Shui spun că nu ar trebui să ai în casă oglinzi mâzgălite, fumurii, așezate pe bucăți. Există și diverse superstiții legate de oglinzi, că o oglindă spartă ar aduce un ghinion timp de șapte ani sau că două oglinzi plasate față în față ar aduce nenorociri.

Citește și: Cum se fac jeanșii

Oglinzile pătrate sau dreptunghiulare sunt un indicator al echilibrului, iar cele octogonale sunt simbolul puterii. Alege o oglindă ovală pentru a menține unitatea în familie.

Punctele cardinale în care sunt plasate oglinzile sunt foarte importante în Feng Shui. O oglindă așezată la est aduce sănătate și bani celor din casă, o oglindă așezată pe peretele de sud aduce noroc, iar una așezată la nord va aduce îmbunătățiri carierei.

Sursă: unica.ro

Citește și: Unde își vor petrece românii vacanța de vară?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.