Cum se fabrică – azi, rochiile Christian Dior

Dior - dior 1024x577

Cum se fabrică – azi, rochiile Christian Dior Spui rochii, spui femei care ar face orice pentru a purta rochia perfectă, rochia care să le facă să fie adevărate prințese, cuceritoare, amazoane. Spui Christian Dior, spui un brand vizionar, un creator de modă care a exercitat o influență definitorie în istoria modei.

Citește și: Rochii ideale pentru petreceri pe plajă

Orice defilare sub brandul Dior se lasă cu spectacol, cu niște creații incredibile, cu trenduri care vor domina întreaga lume a modei. Dar în spatele acestor ultime imagini de la defilare, stau luni întregi de muncă asiduă, la milimentru, adevărată muncă de chirurg, pentru a putea face ca rochiile să fie cu adevărat la standardul de calitate și eleganță Dior. Și, de ce să ne ascundem după degete, să merite și banii, deloc puțini, pe care doamnele îi vor lasă la magazine atunci când vor cumpăra produsele Dior.

Clipul de mai jos ne arată exact cum funcționează procesul de creație a unei rochii Dior, de la momentul viziunii până la defilare.

Sursă foto: yellow.co.nz

Dior - gallery 1490624920 hbz kim kardashian 0325 akmgsi 1 150x150Citește și: Cele mai bune ținute ale lui Kim Kardashian în 2017

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.