Cum se răzbună femeile? Înghit toți banii de vacanță

femei - femeie in lanturi

Cum se răzbună femeile? Înghit toți banii de vacanță De multe ori am auzit această vorbă, spusă în fel și fel de moduri, exemplificată de mii și mii de gesturi. De la cele fizice, traumatizante, la cele psihice, sau la inventivitate dusă dincolo de orice extremă.

Iar exemplu dat de o femeie din Mexic este cu adevărat grăitor: după o ceartă cu soțul, aceasta a decis să îl lovească pe om acolo unde îl durea cel mai tare, la buzunar. S-a pus, astfel, pe mâncat, pe nemestecate, aproximativ 7000 de dolari.

Citește și: Julia Roberts, cea mai frumoasă femeie din lume

Banii erau strânși pentru concediul pe care cei doi urmau să-l petreacă împreună. A fost necesară intervenția medicilor care au reușit să recupreze aproximativ 5000 de dolari. Restul bancnotelor și-au urmat cursul firesc de-a lungul tractului digestiv. Poliția spune că, deoarece rulourile de bancnote nu au fost protejate în pungi de plastic, nu se poate spune că au fost înghițite pentru a fi transportate ilicit. Concluzia: a fost un gest de disperare.

Și dacă tot abordăm acest subiect, iată care sunt cele mai des utilizate metode de răzbunare de către femei, conform unor studii:

  • sexul din răzbunare
  • victimizarea, ca să îl faci să se simtă vinovat
  • îi dai peste cap toate planurile, anulându-le
  • flirtul cu alți bărbați

Sursă știre: TVR.ro

Sursă foto: unica.ro

femei - emma02mai 1 150x150Citește și: Așa sunt femeile, au nevoie de atenție

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.