CUM să slăbești mâncând !

slăbești - paul mckenna 7

Articol scris de Ionuț Iancu. CUM să slăbești mâncând ! Ai în fața ta o farfurie de shaorma cu de toate. Te uiți pofticioasă la ea. Dar rămâi doar cu pofta, căci, deși e doar luna octombrie, tu ești deja la a 456 dietă pe care o încerci anul ăsta.

Nu ești mulțumită de rezultate și te întrebi, aproape cu nervozitate, unde greșesc aia de dau sfaturi de slăbit pe net? Oare sunt neserioși? Oare de fapt sunt niște ființe invidioase pe formele tale pronunțate? În timp ce te gândești la asta, obosită de la efortul mental, „mănânci o apă fiară cu morcovi fierți și zici că e ciorbă pentru dietă„.

Citește și: Slăbește ! Dar nu cu prețul vieții !

Dacă nu ați închis încă pagina până aici, îmi pare rău, dar nu o să vă dau sfaturi culinare despre cum să slăbești. Am să vă spun că există oameni specializați pe asta. Că nu degeaba există în țara asta medici nutriționiști. Care ar putea să aibă niște răspunsuri mai bune decât bâtrânelul ce stă pitit în spatele adresei web „www.euchiaramslăbit115kg.ro„, deși el avea doar 60.

Dar, mai presus de orice, vă pot spune din experiența proprie. Cea mai bună dietă să slăbești nu e înfometarea sau nu știu câte sute de mii de rețete. Că și dacă mănânci doar un cremwurst de pui și tot poți pune 100 de kalori aport. Iar pe alea trebuie să le consumi în vreun fel. Făcând sport, alergând, sau, de ce nu, făcând dragoste. Cu altcineva ar fi ideal.

Trecând un pic peste tonul mai destins cu care am abordat acest subiect până acum, slăbitul, dacă vrei să fie cu adevărat un proiect reușit al tău, trebuie însoțit de câteva lucruri importante:

  • Fă un set de analize complete. Nu te poți aventura într-un regim de slăbire ce îți va supune organismul unui stres important suferind de boli cronice ce îți pot pune viața în pericol.
  • Consultă un medic nutriționist și urmează pașii pe care acesta ți-i recomandă. E important dacă vrei să slăbești !
  • Fă sport. Dar fă sport într-un mod echilibrat, cu ajutorul unui instructor, care să știe cum să îți dozeze antrenamentele în așa fel încât să le poți face față.

Ai răbdare cu tine. Nu te aștepta să vezi schimbări după o oră sau două de sport. Rezultatele se văd în timp. Și cred că unul din cele mai importante lucruri de care trebuie să țineți cont este că voi sunteți frumoase oricum și că nu trebuie să țineți cont de cum vă consideră ceilalți, ci de voi. Dacă voi vă iubiți, vă vor iubi și ceilalți.

Sursă foto: agentiadepresamondena.com

slăbești - istock lazy kid 150x150Citeste si: Copilul tău e un LENEȘ? Dezvață-l de asta !

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.