Vremea în mini vacanța de 1 iunie și Rusalii:soare, cald, ploi de vară

vremea - summer

Vremea în mini vacanța de 1 iunie și Rusalii:soare, cald, ploi de vară. Pentru toți cei care au plecat la drum încă din această seară pentru a se bucura de mini vacanța de 1 iunie și Rusalii, meteorologii vin cu vești bune: vremea va fi frumoasă în toate aceste zile, dar nu trebuie să excludem din peisaj nici ploile de vară, cu intensificări ale vântului și fenomene electrice.

Meteorologul ANM, Meda Andrei, a prezentat o prognoză detaliată pentru toate aceste zile la Perfect Imperfect: ”Nu vom avea doar nori, ci și soare. La fel va fi în toate aceste 4-5 zile de vacanță, și intervale cu soare, dar și intervale cu averse, descărcări electrice și intensificări ale vântului, la deal, la munte, sud-vest, sud, mai puțin în celelalte zone. Joi va fi și mai frumos, când doar pe arii restrânse pe sud vest vom mai avea ploi de vară. Pe 3-4-5 iunie, ceva mai multe ploi în sud-vest.  Nu trebuie să ne așteptăm la o vreme urâtă meteo, vremea va fi caldă și plăcută, dar să nu excludem ploile de vară, care pentru scurt timp să nu fie chiar așa de plăcute”.

Photo credit: F.d.W. via Visual Hunt /  CC BY-NC-ND

vremea - litoral 150x150Citește și: Unde petrec românii mini vacanța de Rusalii?

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem și pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.