Cum ne vopsim părul

părul - coafura toamna iarna 2013

Articol scris de Elisabeta Pancea. Cum ne vopsim părul. V-aţi plictisit de culoarea naturală a părului si doriți o schimbare, dar consideraţi prea costisitor sau va ia prea mult timp un drum la salonul de înfrumuseţare pentru a va vopsi părul? Vopsiţi-l acasă! Nu aţi mai încercat? Vă învăţăm cum!

Pregătirea vopselei de păr se face într-un castron nemetalic, în care se vor amesteca cele două substanţe ce determină culoarea. Cu mănuşile pe mâini şi cu o pensulă, pregătiţi părul pentru vopsit. Vopseaua se aplică pe părul nespălat, deoarece grăsimea acumulată crează o barieră împotriva amoniacului pentru ca rădăcinile firului nu fie afectate.

Dacă părul a fost coafat cu diferite produse precum spumă, fixativ sau gel, spălaţi-l cu apă călduţă şi puţin şampon, doar cât îndepărtaţi particulele de substanţe. Părul se împarte în 4 părţi, cu două cărări. Una va merge de la frunte la ceafă, iar cea de-a două de la o ureche la alta.  Aplicarea începe de la rădăcina firului de par. Foloseşte pensula pentru a aplică peste tot vopseaua, de la rădăcină la vârfuri.

Aşteaptă timpul inscripţionat pe ghidul de utilizare.Dacă doreşti vopseşti doar rădăcinile, aplică vopseaua şi după cca 30 de minute, amestecă puţină vopsea cu apă şi împrospătează culoarea şi pe lungime. Ţine încă 5-10 minute.
La final, clăteşte bine părul de vopsea, până când acesta va rămâne limpede şi fără urme de vopsea. Aplică o mască pentru păr vopsit, apoi clăteşte bine.

Sursă foto: girlsgocrazy.info

părul - makeup3decembrie 1 150x150Citeste si: Machiajul ideal al gazdelor petrecerii!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.