Am descoperit cea mai SIMPLĂ soluție pentru curățat ARAGAZUL

curățat ARAGAZUL - o SPRING CLEANING facebook 1024x512

Am descoperit cea mai SIMPLĂ soluție pentru curățat ARAGAZUL. Cine urăște să spele aragazul să ridice mâna sus. Bun, acum că am stabilit că treaba asta face parte din lista lucururilor care NU ne plac, hai să vă dau o soluție. Cum faci să cureți rapid aragazul după ce ai făcut o friptură?

Soluția este mai simplă decât crezi și este perfect funcțională pentru momentele în care nu ai timp să stai să iei aragazul la frecat. Soluția este la tine acasa, nici nu știai că e atât de simplu. Nu mai ai nevoie de soluții complicate, scumpe sau foarte chimice.curățat ARAGAZUL - 1 servetele umede resize 8677 fb 1024x676

Sigur ai pe undeva o cutie de șervețele umede pentru copii. Dacă nu ai, dă fuga la magazin și cumără o cutie. Ia câteva șervețele umede, asigură-te că nu sunt uscate și șterge cu ele plita aragazului. Ai să vezi că grăsimea uscată dispare cât ai zice …șervețele. Încercat, rezolvat aragaz, merită!

O altă soluție când vine vorba de curățat cuptorul aragazului, de data asta,  este: bicarbonatul de sodiu. Fă o pastă groasă din bicarbonat de sodiu şi apă. Aplică peste pe tot cuptorul, de la exterior la interior. Poți lăsa substanța  să acţioneze peste noapte. A doua zi înarmează-te cu o spatulă sau un burete mai dur. La final, o să vezi, aragazul va fi ca nou!

curățat ARAGAZUL - 1457293713 54ff5674eb144 ghk 0714 tight squeeze 4 s2 2 150x150

 

 

Citeste si: Stau într-o cutie de chibrituri! Cum AMENAJEZI un apartament mic

 

Ai vreun sfat despre curățenie pe care vrei să-l faci cunoscut? Îl facem vedetă în comunitatea femeilor Perfect Imperfecte. Trimite-l la mine: emmazeicescu@gmail.com

foto: huffingtonpost.com

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.