Nu faci din curvă… gospodină!

curvă - 12144730 10206509747277371 2982223774250485789 n

Nu faci din curvă… gospodină! Băi, am auzit una tare de la o prietenă, la o petrecere. Că treaba cu curvele e clară, am mai scris despre ea aici –  Diferența dintre Curve, târfe și prostituate.  Treaba e că femeile sunt al dracului de misogine. Sper că ne e clar, nu? Că dacă e una mai arătoasă şi mai bine „pe echipament”, brusc intervine instinctul ăla de conservare al femeii. Brusc, în mintea ei se nasc întrebări de genul:

-Cine e asta?

-E singură sau e cuplată?

– Dacă vorbeşte cu bărbate miu, o iau de păr!

Şi uite aşa, animalic, ne manifestăm temerea că a apărut una mai bună. Şi nu e foarte simplu să recunoşti că nu te ridici la nivel sau că, pur și simplu, ea arată mai bine. Şi pentru că simţi că se manifestă complexul de inferioritate ( îl avem toţi, staţi liniştiţi!) scoţi din tine ce e mai rău. Şi, evident, nu recunoşti nimic! Nu da bine la CV…

De ce devin femeile rele când observă o altă femeie? Bună întrebare…de frică! Frica că ar putea să piardă concursul de frumusețe, iar premiul e chiar el, bărbatul!

Citeste si: Când BĂRBAŢII intră în COMPETIŢIE

Şi atunci scoţi treaba cu gospodina, convinsă fiind că el nu a uitat porţia ta de sarmale. Doar dragostea trece prin stomac,nu? Iar e el gurmand tare! Una peste altă, că să închei…când auzi că Doamna Curvă nu e gospodină, gândeşte-te la câteva lucruri:

  • Fugi tare!
  • Explică-i că dacă are colăcei, trebuie să meargă la sală!
  • Şi  „curvele” gătesc!

Dacă e să alegi, treaba ta… grea decizie! „Curva” te va duce în Nirvana şi va servi de pe pieptul tău o prăjitură cu frişcă…Ipocrita va mânca prăjitura şi se va aşeza la pieptul tău pentru un somnic! Greu!

Precizare importantă: când am spus „curvă”, nu m-am referit la genul ăsta nasol. Alea de sunt curve la suflet, n-au în meniu bunătatea. Una peste alta, felicitări „Curvelor” care aveţi grijă de voi şi de bărbaţii voștri. Un bărbat „flămând” e victima sigură!

Nu uitați, femeile când simt o amenințare, schimbă tactica. Ori se împrietenesc cu „dușmanca”, ori își monitorizează atent partenerul. Oliver Herford  spunea: „Gândurile unei femei sunt mai curate decât ale unui bărbat, fiindcă şi le schimbă mai des.” 

Atenție, așadar! Share love!

curvă - IMG 8333 s 150x150Citeste si: Diferenta dintre curve, tarfe si prostituate

Ai si tu un text pe care vrei sa-l faci cunoscut? Trimite- l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Dă-ne un LIKE –  Perfect Imperfect 

 

 

 

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.