Cutremur la vârful PNL

- gorghiu si blaga 620x4001
     Ma tot uit la noile strategii de imagine la care apeleaza  baietii astia politici. Care se reformeaza, care cu criterii de integritate, care interesul national tace malc… Eu zic asa, keep calm…  and keep it simple! Problema cu oamenii politici este ca NU MAI STIU sa fie naturali. Ei nu mai stiu cum este sa te comporti normal, fara sa trebuiasca sa te ascunzi sa minti sau sa incerci sa faci o combinatie. E greu sa scapi de zeci de ani de stil mafiot si dintr-o data sa incerci sa pari macar …ca om din popor. PSD si-a dat seama ca aroganta nu e treaba si ca trebuie sa faca un pic de curatenie, dar cum sa faci curatenie in PSD? Si de unde sa incepi? La cat e de mare caracatita acolo, doar „o implozie”  mai ajuta. Cand ma uit spre liberali, imi vine sa plang si  sa rad …in acelasi timp. Treaba e  complicata acolo.  E cu audit, cu criterii de integritate, cu retragerea vechilor grei, dar ce oameni noi sa pui in loc? Sa ma ierte Dumnezeu,  dar daca noul PNL inseamna  Busoi si Predoiu, mai bine ma duc intr-o hruba si nu mai ies pana la alegeri. Asa oameni plictisitori, rar mi-a fost dat sa vad. Poa’ sa se supere pe mine, cine-o vrea!
Cat despre sursa stresului PNL,  uite de unde vine freamatul:
E cutremur printre liberali, în condiţiile în care sunt loviţi de DNA, în ultima perioadă, pare-se mai puternic în aripa fost PDL-istă. Marele PNL a pornit “schimbarea la faţă”, aşa cum spune Alina Gorghiu, a partidului. Aşa se face că unii dintre greii liberali, printre care Marian Petrache, Teodor Atanasiu și Anca Boagiu sunt înlăturaţi de la sforile puterii din partid. Totul a plecat, din informaţiile obţinute de Jurnalistii.ro, de la rezultatele unui sondaj pentru candidații de la Capitală, comandat de PNL, săptămâna trecută.
Rezultate care i-au lăsat mască pe liberali, deoarece au aflat, unii dintre ei, că nu stau deloc bine în preferinţele bucureştenilor. Sondajul a fost plătit chiar de către candidaţi, printre ei, şi Cristian Buşoi, care visa la fotoliul de Primar General. Numai că sondajul a cam rămas secret, iar liberalii au aflat pe la colţuri că Buşoi nu are nicio şansă de a câştiga vreun scrutin local. De-atunci şi până azi, inclusiv, liberalii nu mai ies din şedinţe, una mai inflamata ca cealaltă. - gorghiu si blaga 620x400
PNL a luat o serie de decizii importante, astfel încât la Consiliul Național de vineri, secretarul general Marian Petrache, să fie înlocuit, cel mai probabil, cu primarul de Oradea, Ilie Bolojan.
La fel, “dinozaurii” Gheorghe Flutur, fost secretar general al PDL, dar şi Teodor Atanasiu şi Anca Boagiu, care conduceau Bucureştiul, se vor retrage. Funcţia de preşedinte al PNL Bucureşti i-a fost oferită lui Cătălin Predoiu.
SOARTA FUZIUNII PDL – PNL
Liberalii nu sunt în urmă numai cu reforma din partid, ci şi cu procesul de fuziune cu fostul PDL. După un an abia, liderii liberali vor să accelereze procesul de fuziune, care s-ar putea să nască mari frământări interne. În toamna lui 2014, copreşedintele PNL Vasile Blaga anunţa un calendar pentru fuziunea în teritoriu. „Cred că putem, în 2015, până-n iunie, să finalizăm fuziunile la nivel de localități până la municipiu, iar în partea a doua a anului la nivel de județe, pentru că vin alegerile peste noi. Acesta va fi calendarul, pe care-l voi propune și în Comisia de unificare”, spunea Vasile Blaga, copreşedintele PNL, la Adevărul Live. ( Claudiu Popa)
 vezi continuarea pe Jurnalistii.ro

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.