DA, sunt dependent de iubire

iubire - loveaddiction

 DA, sunt dependent de iubire. Tu ai iubit vreodată? Dar să iubești cu adevărat, să simți că toată ființa ta trăiește doar pentru persoana iubită. Ochii să o poată privi, urechile să se bucure de vocea ei, gura să o sărute și să o guste. Mâinile să ii cunoască fiecare trăsătură și nerv. Mintea să se hrănească cu tot ceea ce înseamnă ea, să fie ca un drog, iar sufletul să simtă că și-a găsit perechea căutată preț de atâtea vieți și universuri.

O iubire din asta care să te mistuie efectiv, să te termine ca om. Doar ca să poți renaște, de fiecare dată, în brațele ei.

Dacă nu ai avut parte încă de o astfel de iubire, caut-o, luptă pentru ea, luptă pentru voi. O să fie și momente grele, vor fi și vorbe dureroase, chiar și momente în care totul pare pierdut. O să mori de dorul ei, o să tânjești doar să o ai lângă tine, ea să fie hrana ta, băutura ta, singurul lucru de care ai nevoie ca să trăiești. O să fie temătoare, o sa fugă, o să caute chiar să te rănească. O să se răzgândească iar și iar. Va încerca să te ignore, să te înnebunească, să te facă să te îndoiești chiar de existența ta.

O să ajungi să înveți să respiri doar în ritmul bătăilor inimii ei. Și atunci vei realiza că tot ce ai trăit înainte a fost degeaba. Și doar prezentul și viitorul vor conta.

Tot ce am scris mai sus nu e o iluzie, nu e ceva ce nu poți atinge Ține de cât de mult îți dorești să ai parte de acea poveste de iubire pe care o meriți. Dacă am învățat ceva în ultima perioadă a vieții este că iubirea, da, există. Și că poate fi de poveste. Și că o femeie, atunci când te iubește, va lupta să facă din tine cea mai bună variantă de om.

Pentru tine și pentru ea.

Zilele astea mă tot uit în jurul meu. Deschizi televizorul și pare că moartea stă într-un concediu prelungit pe la noi și seceră tot ce apucă. Nu îmi pot imagina o tortură mai mare decât să știu că mâine viața mea poate ajunge într-un punct final și eu nu am reușit să îi mai spun încă o dată că o iubesc. Că ea e rațiunea mea de a fi. Pentru că unul din cele mai bune sfaturi pe care le-am primit a fost: „Trăiește și iubește în fiecare zi ca și ar fi ultima!„

Sursă foto: orchidrecoverycenter.com

iubire - 14364734 1779012842346110 5541508230530820679 n 150x150Citeste si: Dacă nu mă admiri, lasă-mă în pace!

Ai și tu un text pe care vrei să-l faci cunoscut? Trimite-l la noi: office@perfectimperfecte.ro

Suntem si pe FACEBOOK. Da-ne un LIKE- Perfect Imperfect

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.