De ce NU-mi plac BĂRBAȚII buni?

De ce NU-mi plac BĂRBAȚII buni? - tumblr noqp74pIWH1qde7iyo1 1280 717x1024

Text de: E. Mara

Impreună cu prietena mea E. Mara( cea pe care o mai cititi aici pe emmazeicescu.ro) ne-am gândit să scriem despre un subiect fierbinte. Cu sinceritate totală! Ea a venit cu ideea și mie i-a plăcut mult. De ce NU-mi plac Bărbații BUNI?

La nivel de discurs, femeile spun că  vor un bărbat sensibil, educat, manierat! Oh, da, să fie elegant, atent, să-mi aducă flori, să ne plimbe și să ne cumpere cadouri. Când dăm nas în nas cu „dușmanul”, brusc l-am uitat. Cum ziceai că te cheamă? Adevărul este că aproape toate îl aleg pe „bad boy”. Ce înseamnă bad boy? Păi e cam așa:

 • un tip ușor narcisist
 • un tip care te ține la  distanță
 • un pierde vară în stil classy
 • un tip „bine”
 • un tip cu care îți imaginezi că faci toate nebuniile

Citeste si: 7 Pași pentru LINIȘTEA ta. Cum faci faţă rudelor dificile?

De ce NU-mi plac BĂRBAȚII buni? - lucia

Vă sună cunoscut? Păi câte dinttre noi nu am ales varianta asta? Hai, recunoașteți, pe bune, e puțin ciudat!

Deși ne uităm mereu după acel bărbat super drăguț, cu maniere și căruia îi pasă de noi, până la urmă suntem atrase de bărbatul care stârnește pasinea din interiorul nostru. E despre SEX!  E genul ăla de bărbat care îți face mintea să o ia razna. Știți vorba aia: Sedu-mi mintea şi îmi vei putea avea trupul!

Științific vorbind sunt și câteva motive pentru care o femeie caută un băiat rău. Până la urmă, genetic, femeiile sunt programate să-și dorească acel alpha male.Ideea e că NU ne învățam minte niciodată! Un studiu ținut de cercetătorii de la Hartpury College din Anglia, ținut pe 146 de femei cu vârste între 18-24 de ani, a demonstrat că până și cele mai experimentate femei au tendința de a pica în plasa acelor bărbați cu atitudini narcisiste. Femeiile obișnuiesc să vâneze astfel de bărbați, indiferent de câte ori au avut de suferit din cauza lor!

Care e explicația? Well, iubim ADRENALINA!

Ne place adrenalina, fix ca și bărbaților! Ne place să simțim că trăim, că e o provocare pe undeva. Alegem acest tip de bărbat pentru că factorul PERICOL este implicat. Și mai e ceva esențial: Un băiat rău este genul care te scoate din ZONA TA DE CONFORT! Te face să faci lucruri petru care nu ai fi avut curaj singură. Să te vezi cu un „bad boy” înseamnă să trăiești oarecum periculos, deși, știm toate că ei nu sunt cei mai potriviți….pe termen lung. Sau…cine știe?

Citeste si: Ce LIMBAJ folosești în iubire? De ce nu te ÎNŢELEGE iubitul(a)

De ce NU-mi plac BĂRBAȚII buni? - tumblr noqp74pIWH1qde7iyo1 1280 717x1024

 • Băieții buni sunt plictisitori!
 • Băieții răi sunt misterioși
 • Băieții buni sunt docili
 • Băueții răi fac ce vor ei
 • Băieții buni te scot la film
 • Băieții răi te scot din minți
 • Băieții buni îți cedează puterea
 • Băieții răi te fac să te simți puternică
 • Băieții buni au mai puțin sexapeal
 • Băieții răi sunt ….sexy!

Nici o femeie nu vrea să fie cu bărbat care nu are sau nu știe să-și arate  încrederea în sine. Fie că vrei să o recunoști sau nu, noi toate dorim flacără în relație. Vrem un bărbat puternic, care să mai și iasă din vorba noastră, să fie dominant, dar NU agresiv. Să fie bărbat! Femeile nu vor să fie cu cineva care este mereu cald și limpede, simplul motiv că au o constantă nevoie de provocare.De ce NU-mi plac BĂRBAȚII buni? - 4cf1264475a87c49c17b30614b58e8f4

Femeile vor un proiect!

Femeiilor le place să „îndrepte”. Un băiat bun, nu are nevoie să fie îndreptat, el este deja educat, este deja pregătit pentru viață și responsabilități. Nu e nimic intens sau interesant în asta. Pur și simplu nu e nimic de „lucrat ” la el. Iar asta nu e cool pentru o femeie  – control freak!

Când la orizont apare însă un băiat rău care are nevoie de șlefuire, oh da, să înceapă distracția! Dacă reușește să-l pună cu picioarele pe pământ, atunci pur și simplu nu există un compliment mai mare pentru o femeie! L-a „domesticit”, she did it!

Partea proastă este că odata „domesticit”, se alege tot cu un băiat bun. Și oricum ar da-o …”ceva nu este bine„, frază inventată de o femeie! Ha!

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.