De ce imi place Kangoo Jumps!

- trucuri cu ajutorul carora slabesti garantat ce ne recomanda antrenoarea de kangoo jumps diana stirbu 1 1 size21

Am avut ocazia sa imi testez genunchii la Kangoo Jumps. Asa am cunoscut-o pe Diana Stirbu, acum cativa ani.  Cei care ma cunosc stiu, nu prea sunt eu cu periatul. Diana e genul  ala de trainer care te face sa zambesti de la inceput pana la sfarsitul orei de sport. O face atat de natural. - trucuri cu ajutorul carora slabesti garantat ce ne recomanda antrenoarea de kangoo jumps diana stirbu 1 1 size2

foto: perfecte.ro

Ce mi se pare mie tare la Kangoo Jumps?

  •  Pe ghetele de kangoo pari mult mai inalta si mai slaba
  • Nu stiu cand trece o ora de sport, kangoo e foarte dinamic
  • Muzica buna de la clasele de kangoo  imi da mereu energie

Am stabilit ca o sa ma revad cu Diana incepand din ianuarie. Trebuie sa fac cumva sa ajung  din nou la cursurile ei. Pana atunci i-am pus cateva intrebari pentru pagina de lifestyle –  Showbiz.ro 

Ce faci de sărbători?
De sărbători, că în fiecare an, îmi petrec mini vacanţa alături de părinţi. Aştept cu nerăbdare să plec din Bucureşti. Sărbătorile acasă sunt minunate! Îmi petrec tot timpul alocat Crăciunului cu familia mea, eu pregătesc masa de Crăciun şi dorm foarte mult.

 
 Cum faci mişcare dacă eşti plecată pe undeva?
Eu călătoresc foarte mult. Am şi o categorie pe blog legată de acest subiect. Se numeşte Pin The Map. Aici povestesc cum fac sport în toate destinaliile pe care le aleg. Îmi place să descopăr şi tipurile de sport specific locurilor pe care le vizitez. Că să-ţi răspund la intrebare scurt şi la obiect: în vacanţă e bine să alegem să vizităm oraşele fără să apelăm la mijloace de transport. Eu alerg în fiecare dimineaţă indiferent de anotimp şi de locul pe care îl vizitez. Mi se pare că e atât de intim să alergi într-un oraş. Simt că aparţin locului repectiv. Nu plec niciodată fără adidaşi de alergat în vacantă. Mai puteţi alege bicicleta. E un super workout,  mai ales dacă străbateţi un oraş că Lisabona. În plus, acum hotelurile sunt dotate cu săli de fitness şi spa minunate. Încercaţi-le!

 

vezi ce meniu are in plan Diana pe Showbizreport.ro

 

Comentarii


Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.